Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
redmi note 4x tarihi eser gibi cihaz kullanmaktayım. en son romu V11.0.2.0.NCFMIXM hem fastboottan hem twrp ile yüklenenini cihaza atıyorum. sorunsuz yükleniyor ama kurulum başında wifi yok. o yuzden bu kısmı gecemiyorum..
custom romlarda böyle bi sorun yok.
telefona formattan sonra yüklediğimiz apk dosyalarını tek tıkla yükleyen uygulama var mı? tek tek yüklemek zahmetli oluyor 50-60 adet apk dosyasını.
1 click installer diye bi uygulama buldum. uygulama fotografı aşağıda. root gerekli.
uygulama rootlu bluestack üzerinde çalışıyor sorunsuz...
bilgisayarda acronis, aomei backup gibi programlarla yedek alıp o yedeği daha sonra format+program kur, ayarlarını yap vs. gibi işlerle ugrasmadan geri yükleyebiliyoruz.
android için böyle bir sistem var mı?
titanium backup yedek alıyor fakat yedeği geri yükleyince bazı programlarda sıkıntı...
xiaomi redmi note 4 cihazımda kendi ekran kaydedicisi (farklı uygulamalarda da ses kaydı yapmıyor) ekran kaydında sorun yok fakat oyunun sesini kaydetmiyor.
daha önce ekran kaydını denemediğim için stok romda çalışıyor muydu bilmiyorum.
sms mesajlarını görmek istemiyorum. bazen internette gezinirken veya uygulamada iken gelen sms ekranda cıkıyor.
bildirimler > mesajlar yanındaki tik pasif oldugundan devredışı bırakamıyorum.. (kayan bildirimler, kilit ekranı bildirimleri vs. değil, onlar zaten kapalı. en üstteki bildirimleri...