Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazi 10 ay önce aldım garantisi yoktur kutusu mevcuttur kozmetik olarak 10/7 dir hiç bir sorunu yoktur hiç bir tamir işlemi görmemiştir cihazimi mi 9 se almak için satıyorum daha fazla detay için burdan ulaşabilirsiniz.
DİPNOT
YAPACAĞINIZ İŞLEMDEN DOĞACAK SORUNLARDAN ŞAHSIM VE FORUM MIUI TÜRKİYE SORUMLU TUTULAMAZ.
AÇIKLAMA
Bu kılavuz ile Androidin yeni hızlı güncelleme ve paketleme sistemi olan;
Generic System Image (GSI) derleyebilirsiniz.
Ricam eğer bu kılavuzdan en ufak bir yardım aldıysanız sadece...
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bazı custom romlarda ve bazende stock romlarda olan sertifika hatası çözümünü göstereceğim.
Bu işlemleri yapabilmek için root gereklidir.
Bilgisayardan Yapımı
Cihazımızı ilk olarak usb hata ayıklama modunu açıyoruz.
Xiaomi cihazlarda Ayarlar-telefon bilgisi...
DİPNOT
YAPACAĞINIZ İŞLEMDEN DOĞACAK SORUNLARDAN ŞAHSIM VE FORUM MIUI TÜRKİYE SORUMLU TUTULAMAZ.
Gerekli Dosyalar ve Araçlar
Usb Kablosu (Mümkünse orjinal olsun)
Bilgisayar
Treble Destekli Rom
Treble Destekli Recovery
Gsi Treble Romlar
Ve en önemlisi Telefon yedeğimizi alalım.
Merhaba...
Teşekkürler arkadaşlar şuanda yabancı gruptaki 1-2 kişi var ama pek verimli olmuyor ingilizce pek bilmediğim için müsait olduğunuzda yazarsanız sevinirim :)
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Mi 5s için custom romlar derliyorum ama bazı internet probleri yüzünden romlari indirip test edemiyorum eğer test edebilecek birilerini bulursam android pie romlar gelecek eğer test etmek isterseniz bu konu üzerinden yada telegram uzerinden mesaj atabilirsiniz...