Bushido43 kullanıcısının son içeriği

1. Bushido43

Satış Redmi 5 Plus 3/32

Cihazi 10 ay önce aldım garantisi yoktur kutusu mevcuttur kozmetik olarak 10/7 dir hiç bir sorunu yoktur hiç bir tamir işlemi görmemiştir cihazimi mi 9 se almak için satıyorum daha fazla detay için burdan ulaşabilirsiniz.
  2. Bushido43

Mod Mi5 Android Pie'de Sorunsuz Çalışan Gcam ve Gece Çekim özelliği

Pie custom romlarda çalışan var zaten ben kullanıyorum ama ön kamera çalışıyor fakat çekim yapmıyor geri kalanda sorun yok :)
  3. Bushido43

Rehber [GSI] Android Generic System Image Derleme Kılavuzu

Eyvallah hocam sayenizde diyebilirz :D Teşekkürler rütbe daha öncedende vardı ama pek aktif olamıyordum :)
  4. Bushido43

Rehber [GSI] Android Generic System Image Derleme Kılavuzu

DİPNOT YAPACAĞINIZ İŞLEMDEN DOĞACAK SORUNLARDAN ŞAHSIM VE FORUM MIUI TÜRKİYE SORUMLU TUTULAMAZ. AÇIKLAMA Bu kılavuz ile Androidin yeni hızlı güncelleme ve paketleme sistemi olan; Generic System Image (GSI) derleyebilirsiniz. Ricam eğer bu kılavuzdan en ufak bir yardım aldıysanız sadece...
  5. Bushido43

Rehber Google Play Sertifika Hatası ve Çözümü

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bazı custom romlarda ve bazende stock romlarda olan sertifika hatası çözümünü göstereceğim. Bu işlemleri yapabilmek için root gereklidir. Bilgisayardan Yapımı Cihazımızı ilk olarak usb hata ayıklama modunu açıyoruz. Xiaomi cihazlarda Ayarlar-telefon bilgisi...
  6. Bushido43

Rehber Xiaomi Redmi 5 Plus Treble Kurulumu ve Treble Rom Kurulumu

DİPNOT YAPACAĞINIZ İŞLEMDEN DOĞACAK SORUNLARDAN ŞAHSIM VE FORUM MIUI TÜRKİYE SORUMLU TUTULAMAZ. Gerekli Dosyalar ve Araçlar Usb Kablosu (Mümkünse orjinal olsun) Bilgisayar Treble Destekli Rom Treble Destekli Recovery Gsi Treble Romlar Ve en önemlisi Telefon yedeğimizi alalım. Merhaba...
  7. Bushido43

Yardım Android Pie Romlar İçin Tester Arıyorum (Mi 5s)

Hocam Mi 6 için pie romlar var sanırım vakit bulabilirsem bakarım
  8. Bushido43

Eyvallah hocam indirip denenicek sadece birde ek olarak bilgisayar olursa daha iyi olur :D
  9. Bushido43

Teşekkürler arkadaşlar şuanda yabancı gruptaki 1-2 kişi var ama pek verimli olmuyor ingilizce pek bilmediğim için müsait olduğunuzda yazarsanız sevinirim :)
  10. Bushido43

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Mi 5s için custom romlar derliyorum ama bazı internet probleri yüzünden romlari indirip test edemiyorum eğer test edebilecek birilerini bulursam android pie romlar gelecek eğer test etmek isterseniz bu konu üzerinden yada telegram uzerinden mesaj atabilirsiniz...
  11. Bushido43

Tema Oppo tema

Elinize sağlık güzel görünüyor :)
  12. Bushido43

Rom [8.1.0_r36][Unofficial][Capricorn] DotOS Rom v2.4 Mi 5s

Rom Güncellendi. İndirmek için tıklayın Değişiklikler: Ekran görüntüleri: Resimler İngilizce olarak alınmıştır Türkçe dil desteği mevcuttur :)
Üst Alt