burucu08 kullanıcısının son içeriği

1. burucu08

Sohbet Kulak üstü kulaklık önerisi

Selamın aleyküm öncelikle Kulak üstü kulaklık alacağım İyi başa vuran bir cihaz olmalı sporda kullanmak için alacağım Bütçem max 3k Kendi kullandiginiz veya güzel bunu alebilirsin dediğiniz modelleri atabilirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler
  2. burucu08

Çözüldü Telefon önerisi 15k

15k civarı telefon önerisine ihtiyacım var Annem için alacağım Hepsiburada üzerinden taksitle almayı planlıyorum Şu cihazlar aklımda olanlar: Honor 90 Redmi note 13 pro Samsung a53 Bu listeye sizin ekleyebileceginiz farklı telefonlar varmı?
  3. burucu08

Sohbet Dubai ps5 sıfır garip durum

Geçenlerde dubaiden ps5 konsol sipariş ettim tanıdık vasıtasıyla bugün geldi Jelatinlerini vb herseyini ben açtım sıfır cihaz ama içinde girili bazı hesap gibi şeyler vardı yüklü oyunlar vardı sildim bunları suanlik sorun yok çok şükür ama sizce bu neden ve nasıl olabiliyor yardımcı...
  4. burucu08

Sohbet Vergisiz telefon nasıl alınıyor?

Vergisiz telefon yasası baktım bana yaramıyor annemin telefonu kötü idi bende dedim anneme Samsung a52 alayim 5600tl ye geliyor bence uygun bir fiyat sorum bu indirim nasıl uygulanacak kanun tam çıktımı vb haber bulamadım pek
  5. burucu08

Mod Oneplus ekran yenileme hızı sabitleme no root

Paylaştığım uygulama One plus ekran yenileme hızını 120 de sabitlemek içindir Root gerektirmez 48-120 (fotodaki işaretli seçenek) bu seçeneği seçip sonra diğer işaretli tuşa basın ve işlem tamamlandı... (Oneplus 9 da denendi)
  6. burucu08

Sohbet Turkcell hat ve internet abonelik devir işlemi fiyat?

Geçenlerde babam vefat etti evdeki internet,annemin vb hatları hepsi babamın üzerine kayıtlı idi 1 adet superonline üyeliği 6 tane hat var Bunların hepsini üstüme almak istiyorum Ücret isterlermi? İsterlerse ne kadar olur ? Kafamdaki sorular bunlar daha önce yapan varsa yardımcı olursa sevinirim
  7. burucu08

Sohbet Kasetteki videoları dijitale aktarmak?

Arkadaşlar yolunu bilen varmı ne yapmalıyım? Eski kasetler var 10 tane civarı bilgisayara aktarmak istiyorum makine baya eski kasetler bunlar
  8. burucu08

Sohbet Babamı kaybettim dualarınızı bekliyorum

3 aydır kanserle mücadele ediyordu 4 ay önce çıkan kanser 3 ayda adamı eritti Gözümün onunde eridi... Daha 50 yaşındaydı oysaki bugün hakkın rahmetine kavuştu dualarınızı bekliyorum 😔😔😔 Bı Fatiha okursanız sevinirim...😔
  9. burucu08

Sohbet Miui Türkiye Ailesi! Hepinize hayırlı bayramlar

Küçüklerimin gözlerinden ,Büyüklerimin ellerinden öperim.Tüm miui Türkiye ailesinin kurban bayramı mübarek olsun... nice bayramlara herkese iyi bayramlar dilerim... 🙂🙂
  10. burucu08

Sohbet Sağlık için akıllı saat önerisi

Babam için bı akıllı saat alacağım ama benim için önemli olan kalp atışı olsun kandaki oksijen olsun bunlari güzel bir şekilde takip edebilen bir cihaz istiyorum aklımda huawei modelleri var ama sizin önereceğiniz modellerinde merak ediyorum bütçe 2500-5000 arası şimdiden teşekkür ederim
  11. burucu08

Sohbet Hatırlayan dedeler yoruma :)

iPhone neymiş ericsson varken 😅
  12. burucu08

Sohbet Monster notebook termal macun önerisi?

Yardımcı olursanız sevinirim macun önerisi lazım en iyisi hangisiyse öneri yaparsanız sevinirim
  13. burucu08

Haber Öğrencilere ÖTV indirim müjdesi

Konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum
  14. burucu08

Sohbet xioami 13 vs k60

sizce xioami 13 e 5k daha fazla vermek değermi? çok kararsiz kaldim
  15. burucu08

Sohbet ebaydan ürün aldım vergisi ne ladar çıkar

ebayda 5 dolarlık ürün aldim teslimatında sorun yasarmiuim birde büyük ihtimalle kapida vergi cikaricaklar ne kadar olur tahmininiz?
Üst Alt