burucu08 kullanıcısının son içeriği

1. burucu08

Mod Pubg mobile tüm grafik ayarlarını açmak (her zaman güncelve kalıcı)

Konu çok eski hocam daha güncel konulara bakabilirsiniz 1739108523 Hayatta ne eskisi gibi kaliyorda modlar eskisi gibi kalsın 🤣
  2. burucu08

Soru 2.el Xiaomi 11t pro alınır mı

İkinci el alacaksaniz poco f5 pro bulabilirsiniz bu paralara
  3. burucu08

Yardım ekran konnektörü kopuk redmi note 10s ten veri almak

hocam o zaman tamir dışı çözüm yok gibi
  4. burucu08

Soru yeni aosp romlar twrp desteklemiyormu?

Eskiden TWRP ile direkt AOSP ROM kurabiliyordum ama şimdiki AOSP ROM'lar sanırım kendi recovery'si dışında kullanılmıyor. Bilenler beni bilgilendirebilirse sevinirim.
  5. burucu08

Yardım ekran konnektörü kopuk redmi note 10s ten veri almak

hocam internetten ekran sipariş edip jelatin açmadan takıp veri aktardıktan sonra iade edebilirsiniz daha önce yaptım ama alırken satıcıya sormanız gerekir her satıcı iade almayabilir
  6. burucu08

Soru Server kayıt yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Hocam benim bildiğim kadarıyla son kullanıcının yapabileceği bir işlem değil
  7. burucu08

Soru Yurtdışı direnç atılmamış cihazın bl kilidini açsam imei gider mi?

Kişiden kişiye değişir hocam sorunları çözmeyi bilirseniz çin romu güzeldir Dil problemi yaşarsınız Google uygulamaları stabil çalışmaz Bildirimlerde sorun olabiliyor Hepsinin çözümü vardır biraz ugrastiribilir Bu konularla pek ilginiz yoksa eu veya elite rom tarzı romlar öneririm china romun...
  8. burucu08

Soru Yurtdışı direnç atılmamış cihazın bl kilidini açsam imei gider mi?

İşte dediğim olay bu hiç oynamamış cihazda IMEI gitmez hocam rahatlıkla işlemleri yapabilirsiniz
  9. burucu08

Yardım Custom Rom Yükleme Sorunu

romda sorun olabilir,gapps yüklemiş olsaydınız sorun onda olabilirdi ama sıfır romda bu sorun olması direk rom kaynaklıdır bence
  10. burucu08

Yardım Custom Rom Yükleme Sorunu

gapps yükledinizmi ?
  11. burucu08

Haber Xiaomi Global Bootloader Kilidi Açma Politikası

Xioami yaşam tarzıdır bırakmayız hocam o bootloader her türlü açılacak 😂
Üst Alt