Bursalyy kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Magisk Otomatik Silinmesi?

Cihazımda eu rom yüklü ve magisk aniden siliniyor güncelleme sonrasında değil telefon açıkken 1 saat önce olan şey 1 saat sonra kalkıyor tekrar flashlamak zorunda kalıyorum sebebi halen çözemedim.
  2. B

Yardım Mi 9T Yurtdıșı Cihazı Güncelleme Sorunu

SD karta romu atın daha sonra twrp de telefonu wipe temizleyin install bölümünden SD seçin romu flashlayın
  3. B

Soru Mi hesabimı unuttum

Bypassı yoksa Zenex hocam kırabilir.
  4. B

Soru Root Attıktan Sonra Güncelleme Gelirse?

Merhaba, temiz kurulum yapılırsa telefon batarya konusunda iyileşir performans konusunda da aynı şekilde ve MİUİ güncellemerinde genellikle temiz kurulum yaparım. Seçenekler sana kalmış Dalvik cache system yaparsan her şey kalır sadece sistem sıfırlanır buda boş. Temiz kurulum o forumda var incele.
  5. B

Soru Root Attıktan Sonra Güncelleme Gelirse?

En iyisi temiz kurulumdur bir tane SD karta romu atıp TWRP aracılığı ile sıfırlayın SD card menüsünden flashlayın tabii magisk unutmayın
  6. B

Yardım Pc telefonu görmüyor.

Bazen portlardan dolayı oluyor farklı PC orijinal kablo dene
  7. B

Çözüldü Unroot yaptıktan sonra aşırı pil tüketimi

Cihaz açıldıysa Zenex yardımcı olabilir eğer batarya çıkarılııp tekrar takılırsa düzelebilir
  8. B

Yardım Sarj azalınca ekranda görüntü gidiyor

Ekranın ledi mi diyolar bilmiyorun o patlamış olabilir
  9. B

Yardım Redmi 5 Plus 900E Modu

Custom attığın zaman bl kapalı gözüküyor ama twrp geçip miui yaparsan açık olduğunu görürsün
  10. B

Yardım Güncellemeden sonra aşırı şarj tüketimi

Cihazı şarja takın uzun süre kalsın şarjda sürekli tekrarlayın resetle çözülmez birde pubg gibi oyun oynarsanız olması normal.
  11. B

Soru Md5 hatası

Her zaman mı böyle olacak?
  12. B

Soru Md5 hatası

Yeni gelen 9.4.18 güncellerken md5 hatası alıyorum ve indirme durduruluyor bunun sebebi nedir? Cihaz rn 5
  13. B

Yardım Format data sonrası telefon pc geçmiyor

Şuan fastboot modunda rom yüklüyorum inşallah düzelir bu sefer twrp romu atıp giricem.
  14. B

Adb push da işe yaramıyor? 1554736022 Evet hocam işe yaramıyor.
  15. B

Arkadaşlar telefonu eu ya geçiricem fakat format data yaptıktan sonra cihazı pc görmedi şuan hafıza kartına herhangi bir aktarma yapamıyorum twrp modunda kaldım ne yapabilirim?
Üst Alt