burockergold kullanıcısının son içeriği

1. burockergold

MIUI 12.5 Redmi 9T (lime) Global Kararlı Rom V12.5.7.0.RJQMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam ben garantiden vazgeçtim arama ve mesaj uygulaması daha stabil diye endonezya romuna geçtim temiz kurulumla ama menü geçişleri ne hikmetse hantallaştı
  2. burockergold

MIUI 12.5 Redmi 9T (lime) Global Kararlı Rom V12.5.7.0.RJQMIXM İndirme Bağlantıları

Peki Redmi 9T 64 GB için akıcı arayüz ve stabil olanı hangisi? Tr Rom, global ya da endenozya sürümünün hangisidir?
  3. burockergold

Yardım Redmi 9T 12.5.3 Enhanced

sanırım 12.0.4 te kalmalıydık...
  4. burockergold

Tr roma dönmek istiyorum fastboot ve recovery versiyonu nu buldum ama bl kilidi açmadan nasıl dönebilirim mesela dün Redmi 9t ye 12.5.2 gelmiş
  5. burockergold

Merhaba Arkadaşlar; Redmi 9T cihazıma Xiaomitool v2 ile global 12.5.3 enhanced sürümü yükledim bl kilidi kapalı olarak ama rom biraz sorunlu stabil olan bir roma nasıl geçebilirim bilginiz var mı ?
  6. burockergold

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

peki bu programla daha önce global roma geçmiştim tr rom varken daha sonra tr romuna dönebilirmiyim bl kapalıyken redmi 9t
  7. burockergold

Yardım Redmi 9T Mobil veri bağlantı sorunu (şebeke full çekiyor)

Kesinlikle servise yollamalısın. Bende de aynı sorunu yaptı 9T değişim yaptı düzeldi fakat çok azda olsa nadiren şebeke sorunu yapabiliyor.. Hattım turkcell.
  8. burockergold

Yardım Redmi 9T İçin Garanti

Sorun şurda ben bootloader başvurusu vs yapmadım ki ya da kilide dokunmadım ki
  9. burockergold

Şöyle bir şey yapalım siz bence bana hiç yorum yapmayın, burda da yorum yapmayın, ve bilmiyorsanız yorum yapmayınız ..BIrakalım bilen bir arkadaş varsa yorum yapsın mesaj kalabalığı yapmaya gerek yok değil mi ?
  10. burockergold

garanti dışı mı yani telefon ?
  11. burockergold

Merhabalar Redmi 9T cihazıma bootloader kilidi açmadan xiaomitool v2 ile orjinal global rom yükledim. Daha önce Tr romu vardı. Bu işlem cihazımı garanti dışı bırakmışmıdır. Ya da tr romuna dönmek için servise versem sorun çıkarır mı? Xiaomi Türkiye garantili...
  12. burockergold

MIUI 12 Redmi Note 9 4G/Redmi 9T/Redmi 9 Power (Lime) - Hindistan Kararlı Rom V12.0.10.0.QJQINXM İndirme Bağlantıları

Redmi 9t 'de global 12.0.17 yüklü Türkiye Rom'a kilit kapalıyken nasıl dönebilirim. Cihaz tr garantili daha önce tr yüklüydü globale geçtim kilide dokunmadan geri dönüşte neler yapabilirim. garanti bozulmuşmudur
  13. burockergold

Yardım Redmi 9t Miui 12.0.7 Tr Rom Sorunu

Zaten komple yanlış oldu başlık kurallarıda özür dilerim, cihazım Redmi 9T
Üst Alt