burockergold kullanıcısının son içeriği

1. burockergold

Yardım Redmi 9T 12.5.3 Enhanced

Merhaba Arkadaşlar; Redmi 9T cihazıma Xiaomitool v2 ile global 12.5.3 enhanced sürümü yükledim bl kilidi kapalı olarak ama rom biraz sorunlu stabil olan bir roma nasıl geçebilirim bilginiz var mı ?
  2. burockergold

Yardım Redmi 9T İçin Garanti

Merhabalar Redmi 9T cihazıma bootloader kilidi açmadan xiaomitool v2 ile orjinal global rom yükledim. Daha önce Tr romu vardı. Bu işlem cihazımı garanti dışı bırakmışmıdır. Ya da tr romuna dönmek için servise versem sorun çıkarır mı? Xiaomi Türkiye garantili...
  3. burockergold

Yardım Redmi 9t Miui 12.0.7 Tr Rom Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Redmi 9T cihazımı 12.0.7 ye güncelledim. Fakat bazı sorunlar yaşattı. Bunlar kasılma, ısınma ve donma. Güncellemeden sonra wipe yaptım fakat düzelmedi. Xiaomi toolv2 ile global rom yükledim fakat bunda da kasılma devam ediyor. Bunun için Tr roma tekrar nasıl dönebilirim...
  4. burockergold

Yardım Redmi 9T şebeke ve wifi kopması

Merhabalar 10 gün önce aldığım Redmi 9t cihazımda şebeke sorunu ve wifi kopma sorunu vardı. Cihaz full çektiği halde kapalı oluyordy gün içinde. Servise yolladım kapalı kutu değişimi yapmışlar ama yeni gelecek cihazında aynı sorunları yapma ihtimali nedir? Kronik bir sorun mu? Bu arada hata...
Üst Alt