burk86 kullanıcısının son içeriği

1. burk86

Yardım bootloader için xiaomi'ye yazı yazmak

arkadaşlar redmi not 8 pro cihazımda bootloader açık zannetmiştim 1. sim kart bölümü kapandı bende 2. ye taktım. daha sonra bakarken bootloaderin kapalı olduğunu anladım şimdi açmak için 317 hours yani 13 gün diyor hattım kapalı, sağlık personeliyim ve hat bana lazım. şimdi yardım...
  2. burk86

Yardım fastboot mod. win 10 görmüyor

yardımlarınız için teşekkür ederim. bu yöntemleri denedim. sonra xp ve win7 kurulu bilgisayarlardan da denedim. yine olmayınca; telefonun içini açtım zira bataryayı daha önce değiştirmiştim, en son kırılan ekranı yine ben taktım, temazsızlık niyeti ile söktüm anakart bağlantılarını tekrarlarken...
  3. burk86

aslında sıkıntı tam burda başlıyor. ne yaptıysam sürücüyü tanıtamadım. artık bilgim tamamen bitti. eu rom yüklüydü ve telefonun hafızasına pc ile giremiyordum hem stabil olsun hem de pc telefonu görsün diye güncelleme kısmından global romu gösterdim yükledi, şimdi açılmayınca fastboot kısmından...
  4. burk86

eski mi4 telefonumu çocuklara bu eba için hazırlayayım dedim. stabil olsun diye güncelleme dosyasını paketten seçip rom üzerinden güncelleme yaptım ama göncelleme bitince telefon açılmayıp recowery ekranı açılıyor içinde twrp var ama twrp açınca dokunmatik çalışmıyor, fastboot için miflash la...
  5. burk86

Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

önerin varmı sürümü için sordum. glob rom takıntım var ama
  6. burk86

Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

ben yaklaşık 5 ay önce mi4 ekranı kırılınca aldım ve arkadaşım da aynısından aldı. bariz sıkıntısı dokunmatik algılama problemi var mesaj vs yazarken özellikle ekranın alt kısmında daha çok. arama sırasında ses kayıt özelliği kalkmış bu cihazda o kısmım saf android olmuş. yukarda yazdıklarım...
  7. burk86

Sohbet Evofone denen dolandırıcılar...!!

Arkadaşlar xiaominin en eski kullanıcılarından biriyim redmi 2 ile başladım.. aldınız telefon iyiyse kolay bozulmaz. ama bozulursa garanti hikaye, hatta size birşey söyliyeyim arkadaşımın mi4 ünü hb den aldık 2 kere ekran değişiminden garantiye gönderdik parasıyla yaptırdık (delta), daha sonra...
  8. burk86

Sohbet Ailece izlenecek güzel filmler(havuz oluşturalım)

izleyeceğim 1552676983 benim önerim... yeşil rehber sıfır erotizm. sakin bir filmdir. izlediğin filmleri bilmiyorum ama tavsiye efsane film : Esaretin bedelini izle derim. türüne göre yazalım.
  9. burk86

Yardım mi4 artık yeter mi?

4 yıl önce antutu skoru 42.000 veriyordu ve donmuyordu. Az önce test ettim 67.000 skor verdi ama takılıyor, sağlamlık estetik vs mi4 te hepsini karşılıyor, cat s60 sağlam süper ama kaba, mi6 çelik tabi, abime aldık lakin çelik ekranın kenarına dek çıkmıyor mi4 kadar korumuyor sanki. Ama onu da...
  10. burk86

Yardım mi4 artık yeter mi?

4 küsür yıl önce aldım mi4 64/3 gb modelini 4g olmayan modelidir. çinden getirtip pasaporta işlettim. o zamanlar bu telefona herkes ufo görmüş gibi bakıyordu. çok eleştirdiler. şimdi ailem etrafım herkesi benim aracılığım ile xiaomi sahibi yaptım. balkonlarda ve odalarda güvenlik kameraları...
  11. burk86

Rom EPİC ROM PLUS Hennesy_7.3.30_v5.0.2_Twrp_ Xiaomi Redmi Note3 Mtk

teşekkür ederim. miui pro 9.5 twrp den kuruluyormu acaba botloader açık. bunları denemek istiyorum hangisi düzgün ise güncel link atabilirmisiniz rica etsem
  12. burk86

Rom EPİC ROM PLUS Hennesy_7.3.30_v5.0.2_Twrp_ Xiaomi Redmi Note3 Mtk

merhaba hocam. xiaomi sitesinde remi note 3 bölümünde pro versiyonu ve se versiyonu var. se olanda miui 10 global var. sorum şu ki se olan mtk versiyonumudur? MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum . redmi note3 mtk için golabal rom arıyorum sorunlu romlar.
  13. burk86

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

tamamdır. zaten takip ediyorum ki aboneyim nerde madalyam ;=
  14. burk86

Sohbet Hangi Meslek İle Uğraşıyoruz

sağlık bakanlığı v.h.k.i. ve işaret dili tercümanı.
Üst Alt