BurhanD kullanıcısının son içeriği

1. BurhanD

Soru 13T E-Sim kullanılan cihazı sıfırlama

Merhaba arkadaşlar. Yurtiçi 13T cihazda e-sim varken cihazı sıfırlayınca sim bilgileri ne oluyor siliniyor mu? Tekrar para verip e-sim almak gerekiyor mu? Otomatik yükleniyor mu? Bilgisi olan, daha önce bunu yapmış olan var mı?
  2. BurhanD

Diğer Xiaomi 13T/13T Pro Fotoğraf Örnekleri

Selam dostlar. Fotoğraf paylaşım konusu için bakındım, bulamadım. Bu başlık altında çektiğimiz, güzel olduğunu düşündüğümüz fotoğraf örneklerini paylaşalım diyorum. Hep problemli durumlarla ilgili mesajlar yazıyoruz biraz da cihazın kamera gücünü görelim.
  3. BurhanD

Soru 67W Şarj Kablosu

Merhaba arkadaşlar. Cihazın kendi 67W şarj cihazıyla kullanmak için 2 metrelik bir şarj kablosu arıyorum, bulamıyorum. AliExpresste bakmadığım yer kalmadı. En son bir satıcı Xiaomi'nin kendi şarj protokolünü açıklamadığı için uygun bir kablo üretemediklerini yazdığını gördüm. Doğru mudur...
  4. BurhanD

Yardım 13T WhatsApp görüntülü görüşme sorunu

Merhaba arkadaşlar. WhatsApp görüntülü görüşmelerinde ön kameranın kalitesi inanılmaz derecede düşüyor. Sanki 15 yıllık bir cihaz kullanıyormuş gibi hissettiriyor. Fakat aynı ışık şartlarında ön kamera ile fotoğraf - video çekimlerinde ise hiçbir sorun olmuyor. Bunun bir çözümü var mı?
Üst Alt