burhan1476 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Note 12 Pro 5g Android Auto problemi hkk

Merhaba hocam Evet kablo da denedim orjinal kabloda 4 farklı kablo denedim olmadı telefonun kendisinde bağlantı ve paylaşım kısmında androdi auto yok rom fake o yüzden olabilir farklı rom yüklemeyi düşünüyorum
  2. B

HyperOS Redmi Note 12 Pro Plus (ruby) HyperOS 1.0.2.0 UMOCNXM

Benim Cihaz da şuan 14.0.3.0 smocnxm yüklü ve cihaz modeli 22101316c hyperos yükleyebilir miyim bl kilidi açık imei zaten uyarı veriyor ay başı kapanacak rom yükler yüklemez imei atılacak tekrar veya tavisye romunuz varmıdır
  3. B

Sürüm de son harf c hocam evet galiba fake rom kullanan varsa android autoyu o tavsiyeye açığım kabloyla bağladım zaman cihaz ekran aktarımı yapıyor oda çok işlevsel olmuyor araç kullanırken çokta telefonla ilgilenmek istemiyorum açıkcası sürüş güvenliği açısından android auto daha cazip geliyor...
  4. B

Merhaba ; Cihazda android autoyu google playda yüklediğim zaman ayarlar kısmında çıkmıyor google playda yüklediğim zaman yüklenmiş gözüküyor. Global 14.0.3 yüklü imei repair li android 12 sp1a yüklü güncelleme yapmam gerekir mi android auto için arabadaki cihazda android auto destekliyor ios...
  5. B

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba Redmi Note 12 Pro 5G için ( mtk işlemcili sürüm bootloader açık ) 2 Adet imei elimde ( benim verdiğim imeiler atılacak ) ücret ne kadar ayrıca fabrika ayarlarına döndürmediğim sürece problem yaşar mıyım ?
Üst Alt