Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
burhan0660 'in en son etkinliği
burhan0660
,
Çözüldü
Mi Flash hata vermesine rağmen ROM kuruldu
başlıklı konuya cevap yazdı.
bu bir sorun değil flash_all seçili kurmuşsunuz "flash all and lock seçmediginiz için bootloader kilitlenmedi diyor kilitlemeyin zaten...
12 Kasım 2025
burhan0660
Yardım
Redmi Note 12 Pro 5G (MT6877) - AOSP ROM Sonrası "NV Data is Corrupt" / Baseband ve IMEI Sorunu
konusundaki
yoknigga mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Hocam ne yapcam şimdi nasıl fabrikasyon yazılmış gibi olmasını nasıl sağlarım? İllaki server kayıt mı lazım?
8 Kasım 2025
burhan0660
,
Yardım
Redmi Note 12 Pro 5G (MT6877) - AOSP ROM Sonrası "NV Data is Corrupt" / Baseband ve IMEI Sorunu
bu sorunu nasıl çözersin ? aslında hiç denemedim ama yinede sormak lazım H.kadioglu hocam bu cihaza cpid server işlem yapılsa sonuç...
6 Kasım 2025
burhan0660
Tavsiye
7 yıllık iphone deneyiminden sonra POCO X7 PRO deneyimim
konusundaki
musdi27 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Düşük segment cihaz almadığınız sürece Android'de sizin işinizi sıkıntıya koyacak cihaz yok zaten. Genel...
6 Kasım 2025
burhan0660
,
Çözüldü
Poco x6'yı Tavsiye Edermisiniz ?
mtk cihazlarda da auth işlemi var eskisi gibi sp flash toolla 2 tuşa basıp atayım durumu yok yani o konuda sd ve mtk aynı diyebiliriz...
4 Kasım 2025
burhan0660
Çözüldü
konusundaki
kacaksevgilim mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Eski telefonumu sattım şuan telefonum yok. Redmi Note 10 Pro temiz bulamadım, batarya başta olmak üzere kazıklanma korkum nedeniyle...
4 Kasım 2025
burhan0660
Çözüldü
konusundaki
kacaksevgilim mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
dediğim gibi kendimden biliyorum auth ile yazılıyor isterse jtag yapsın usta token yoksa rom yazamaz o cihazlara. Bende zor yoldan...
4 Kasım 2025
burhan0660
,
Çözüldü
f7 güzel cihaz aosp romlarda çıkmaya başladı tavsiye ederim poco f6 da güzel cihaz bulabilirmisiniz fiyatı nedir bilmiyorum ama güzel...
4 Kasım 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt