burcinkarabacak kullanıcısının son içeriği

1. B

Satış Mi8 6/128Gb Ankara

Arkadaşlar merhaba, Çin'den gelen 6/128 gb siyah renkli kayıtsız Mi8 cihazımı yine çin'den gelecek mi mix3 için satışa çıkarıyorum. Sadece bu foruma özel 2250 TL fiyatı var. BL kilidi açık 1.hat kapandı 2.hattı 31 Aralıkta değiştirdim 4 aya yakın süresi var. Ankara içi elden teslim...
  2. B

İnceleme Mi Mix 3 Genel İzlenimler

slider kısmında boşluklar olduğundan bahsetmiş kullanıcılar. korkum çalıştığım fabrikada çıkardığımız ürün yapısı itibarı ile tozlu. kısa sürede zarar vermek istemiyorum.
  3. B

Arkadaşlar tekrar merhaba Magic 2 ile mi mix 3 arasında kaldım sizin tercihiniz ne yönde olurdu Teşekkürler Mi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. B

Rom [9.0][AOSP/CAF] MI 8 Pixel Experience [25.08.19]

Gapps sayfasinda karşılaştırma var oraya tıklayın facedetect olanı indirebilirsiniz Mini gapps da olması gerekiyor Saygılarımla Mi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Yardım recovery modu

Brick diye bişey yok hocam clean and lock seçili kalmıştır Mi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. B

Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

istanbulbalisi selam üstat. imei tamiri konusunda mi8 de durum nedir ? saygılarımla
  7. B

Soru Whatsapp kilitli ekrandan cevap verme

ben havoc rom kullanıyorum. bu rom'da mevcut bu özellik. tavsiye ederim. Saygılarımla
  8. B

Yardım recovery modu

brick yapmanız gerekmiyor. umarım brick olmamıştır. yani daha önce bl kilidi açık cihazı miflash ile "clean and lock" yaptı iseniz cihaz brick olmuştur. forumda konusu mevcut ve biraz maliyetli bir çözümü var.
  9. B

selam arkadaşlar ben de mi8 den mix 3 e geçmek istiyorum çentik ve bildirim simgeleri gelmemesi birazda daha büyük ekranlı olması nedeni ile mix 3 e geçmek istiyorum. çinden 2550TL ye gelecek değer mi sizce ? Saygılarımla
  10. B

Rom [9.0][AOSP/CAF] MI 8 Pixel Experience [25.08.19]

Yüz kilidi gapps kaynaklı olabiliyor. facedetect içeren gapps yüklerseniz çalışacaktır. havoc rom kullanıyorum bu şekilde aktif hale getirdim. saygılarımla
  11. B

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Sanmam sürekli yazılımı değiştiriyorum düşüp yükseliyor hala 1 de MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Ben imei için stock rom kurdum 10.0.2 idi yanlış hatırlamıyorsam Saygılarımla MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. B

Bende de başta failed yazıyordu gözü kararttim kurdum düşük versiyonu sonra bir daha kontrol ettim 1 çıktı MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. B

Teşekkürler başlık fastboot olunca ben mi göremedim acaba diye düşündüm Saygılarımla MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. B

10.1.1.0 için fastboot linkini ben mi göremedim acaba ? Saygılarımla
Üst Alt