Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Çin'den gelen 6/128 gb siyah renkli kayıtsız Mi8 cihazımı yine çin'den gelecek mi mix3 için satışa çıkarıyorum. Sadece bu foruma özel 2250 TL fiyatı var. BL kilidi açık 1.hat kapandı 2.hattı 31 Aralıkta değiştirdim 4 aya yakın süresi var.
Ankara içi elden teslim...
slider kısmında boşluklar olduğundan bahsetmiş kullanıcılar. korkum çalıştığım fabrikada çıkardığımız ürün yapısı itibarı ile tozlu. kısa sürede zarar vermek istemiyorum.
Arkadaşlar tekrar merhaba
Magic 2 ile mi mix 3 arasında kaldım sizin tercihiniz ne yönde olurdu
Teşekkürler
Mi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gapps sayfasinda karşılaştırma var oraya tıklayın facedetect olanı indirebilirsiniz
Mini gapps da olması gerekiyor
Saygılarımla
Mi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
brick yapmanız gerekmiyor. umarım brick olmamıştır. yani daha önce bl kilidi açık cihazı miflash ile "clean and lock" yaptı iseniz cihaz brick olmuştur. forumda konusu mevcut ve biraz maliyetli bir çözümü var.
selam arkadaşlar
ben de mi8 den mix 3 e geçmek istiyorum çentik ve bildirim simgeleri gelmemesi birazda daha büyük ekranlı olması nedeni ile mix 3 e geçmek istiyorum. çinden 2550TL ye gelecek değer mi sizce ?
Saygılarımla
Yüz kilidi gapps kaynaklı olabiliyor. facedetect içeren gapps yüklerseniz çalışacaktır. havoc rom kullanıyorum bu şekilde aktif hale getirdim.
saygılarımla
Bende de başta failed yazıyordu gözü kararttim kurdum düşük versiyonu sonra bir daha kontrol ettim 1 çıktı
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi