Burakyavuz kullanıcısının son içeriği

1. Burakyavuz

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

teşekkürler hocam pc imkanim yok şuan olana kadar beklicez artık
  2. Burakyavuz

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

bende 10.2.2 sürümüne guncelledim twrp uçtu :)
  3. Burakyavuz

Çözüldü mi 8 açılışta mi hesabi sorunu

sağol hocam sifreyi sifirlayarak hallettim
  4. Burakyavuz

Çözüldü mi 8 açılışta mi hesabi sorunu

arkadaşlar mi 8 telefonuma format attim açılışta mi hesabı istedi şifremi giriyorum kabul etmiyor neden acaba
  5. Burakyavuz

Yardım sebeke sorunu

malum yollarla kayıt edilen telefonda şebeke sorunu oluyor mu yanimdakiler 4.5g giriyor benimki edge çekiyor ?
  6. Burakyavuz

Yardım Mi 8se brick

Arkadaşlar merhaba cihazimi flashtool clean lock tikiyle brick ettim kilit kapandı malum.arka kapağı söküp edl moda alip flashtool ile rom atıyorum tamamını yüklüyor ama öyle takılı kalıyor varmidir fikri olan
  7. Burakyavuz

Yardım Mi 8se mikrofon sorunu

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce mi 8se aldım bugüne kadar herşey normaldi bugün WhatsApp Instagram görüntülü görüşmelerde sesim karşı tarafa gitmiyor mikrofonun dibine girip konuşunca gidiyor.. deneme amaçlı video çekiyorum sesi uzaktan kaydediyor sorun ne olabilir ?
  8. Burakyavuz

Yardım Mi 5s kasma

Tamamdir..Teşekkürler
  9. Burakyavuz

Yardım Mi 5s kasma

Format attim sonuç yine aynı rom değişmek çare olur mu acaba
  10. Burakyavuz

Yardım Mi 5s kasma

Arkadaşlar merhaba mi 5s telefonum pubgde çok kasiyor çok ısınıyor aynı şekilde Instagram kamerada hikaye cekerken acayip fps düşüyor takılıyor menüler arası geçişlerde takilmalar oluyor keza aynı şekilde Facebook uygulamasıda öyle eu beta rom kullanıyorum var mı aynı sorunlari yasayan veya...
  11. Burakyavuz

Alış Alış - Mi 5x alınır

Arkadaşlar İstanbul içi elden teslim mi 5x almak istiyorum var mi yardımcı olacak
  12. Burakyavuz

Satış xiaomi

Mi note 2 64 gb veya mi5x varsa özelden yazarımısiniz
  13. Burakyavuz

Rom [OFFICIAL] Resurrection Remix OS 5.8.3 [7.1.2] [Nightly]

hocam oldu yüklendi tesekkür ederim... capricorn-CN-7.7.6.zip bununla ne alakası var acaba bu romun yüklenmesiyle ilgili :)
  14. Burakyavuz

Tamamdir aksam denicem eyvallah
  15. Burakyavuz

Simdi ayiktim hocam bende en son iki sürümü denemistim ama ikiside yüklenmedi updater process ended with error 7 hatasi veriyor eu stabilden geçiş yapmaya çalışıyorum deneme amacli bide mokee rom atim dedim ondada sonuç ayni
Üst Alt