Burakyavuz kullanıcısının son içeriği

1. Burakyavuz

Yardım Silinen fotoğraflar

Hocam çöp kutusundan da silindi. Android data miu galeri içinde thumbnailfile isimli dosyada 90 gb olarak gözüküyor ama o klasörün içine erişemiyorum
  2. Burakyavuz

Yardım Silinen fotoğraflar

Arkadaşlar merhaba yanlışlıkla bütün fotoları sildim Google fotoğraflar yedekler dahil bunları nasıl geri getircem dahili depolamada gb olarak gözüküyor fotoğraflar ama bulamadım hiçbir şekilde
  3. Burakyavuz

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Redmi note 13 pro 5g anakartı nerden bulabilirim?
  4. Burakyavuz

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

Malum durum bu gece başıma geldi şebeke gitti hindistan romuda kuramıyorum güncelleme paketi doğrulanmadı diyor
  5. Burakyavuz

Rom Mi Note 10 / Mi CC9 Pro Global Kararlı v11.0.9.0 PFDMIXM İndirme Bağlantısı

11.0.7 sürümündeyim hem 11.0.8 hem 11.0.9 sürümü ikisinide deniyorum ota üzerinden error applying update hatası veriyor çözümü nedir ? Edit kendi icinden güncellerkende kaynak doğrulanamadi diyor
  6. Burakyavuz

Yardım iOS'Tan Xiaomi'ye geçiş

Bende 2 gun once ıphone xden mı note 10a gecıs yaptım :)
  7. Burakyavuz

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

teşekkürler hocam pc imkanim yok şuan olana kadar beklicez artık
  8. Burakyavuz

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

bende 10.2.2 sürümüne guncelledim twrp uçtu :)
  9. Burakyavuz

Çözüldü mi 8 açılışta mi hesabi sorunu

sağol hocam sifreyi sifirlayarak hallettim
  10. Burakyavuz

Çözüldü mi 8 açılışta mi hesabi sorunu

arkadaşlar mi 8 telefonuma format attim açılışta mi hesabı istedi şifremi giriyorum kabul etmiyor neden acaba
  11. Burakyavuz

Yardım sebeke sorunu

malum yollarla kayıt edilen telefonda şebeke sorunu oluyor mu yanimdakiler 4.5g giriyor benimki edge çekiyor ?
  12. Burakyavuz

Yardım Mi 8se brick

Arkadaşlar merhaba cihazimi flashtool clean lock tikiyle brick ettim kilit kapandı malum.arka kapağı söküp edl moda alip flashtool ile rom atıyorum tamamını yüklüyor ama öyle takılı kalıyor varmidir fikri olan
  13. Burakyavuz

Yardım Mi 8se mikrofon sorunu

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce mi 8se aldım bugüne kadar herşey normaldi bugün WhatsApp Instagram görüntülü görüşmelerde sesim karşı tarafa gitmiyor mikrofonun dibine girip konuşunca gidiyor.. deneme amaçlı video çekiyorum sesi uzaktan kaydediyor sorun ne olabilir ?
Üst Alt