Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba cihazimi flashtool clean lock tikiyle brick ettim kilit kapandı malum.arka kapağı söküp edl moda alip flashtool ile rom atıyorum tamamını yüklüyor ama öyle takılı kalıyor varmidir fikri olan
Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce mi 8se aldım bugüne kadar herşey normaldi bugün WhatsApp Instagram görüntülü görüşmelerde sesim karşı tarafa gitmiyor mikrofonun dibine girip konuşunca gidiyor.. deneme amaçlı video çekiyorum sesi uzaktan kaydediyor sorun ne olabilir ?
Arkadaşlar merhaba mi 5s telefonum pubgde çok kasiyor çok ısınıyor aynı şekilde Instagram kamerada hikaye cekerken acayip fps düşüyor takılıyor menüler arası geçişlerde takilmalar oluyor keza aynı şekilde Facebook uygulamasıda öyle eu beta rom kullanıyorum var mı aynı sorunlari yasayan veya...
Simdi ayiktim hocam bende en son iki sürümü denemistim ama ikiside yüklenmedi updater process ended with error 7 hatasi veriyor eu stabilden geçiş yapmaya çalışıyorum deneme amacli bide mokee rom atim dedim ondada sonuç ayni