Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli forum üyeleri herkese hayırlı günler dronumun wifi sinyalinin arttırması için wifi repeater 2 ye ihtiyacim var fakat bir türlü bulamıyorum bir şekilde yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba Değerli Forum üyeleri hayırlı akşamlar
Her zaman yazılım işlerini yaptığım bilgisayarı twrpdeki telefonumu görmüyor format data ve wipeleri yaptım şuan telefonda işletim sistemi yok
((((((((2 bilgiasyardan da denedim 2 tane kablodan denedim usb girişlerini denedim))))))) yardımca...
merhaba değerli forum üyeleri telefonuma evo x rom kurdum fakat kamerasının yetersiz olduğunu gördüm bü yüzden mi kamera uygulamasını yüklemek istedim bunun içi Anx Camera isimli bir yazılım kuramak gerekmiş ibiraz araştırdım ama bulanamadım rn8 e uygun kullanan ve yardım edebilecek var mı ...
merhaba değerli forum üyeleri rn8 cihazıma evo x 5.2 rom yükledim romu beğendim fakat rootlamak istediğimde twrp den magisk i flashladım ama telefon redmi yazısında kaldı
aosp tabanlı romların rootlamanın bir yöntemi yok mu ?
Merhaba değerli forum üyeleri herkese hayırlı günler yeni yılın hepinize mutluluklar getirmesi dileğiyle
soğumuş olduğun telefonum Redmi Note 8 cihazıma yeni telefon almadan 1 kez daha şans verdim ve bu sefer AOSP rom yüklemeye karar verdim bazı sitelerde Evolution X e kernel yükeyinde daha bi...
Merhaba değerli forum üyeleri Redmi Note 8 cihazıma biraz sonra root atacağım ama ilk önce twrp yüklemem gerek
Fastboot'tan twrp yüklesem herhangi bir imei sorunuyla karşılaşır mıyım ?
merhaba değerli forum üyleleri hayırlı akşamlar
kullanmış olduğun Mirom miui 11 beni telefondan soğuttu bende bu yüzden ne olursa olsun stocka dönmek istiyorum
imei repairi yapılmış bir telefonu twrp ile Miui 12 yapma mümkün müdür nasıl yapılmalı ?
Merhaba değerli forum üyeleri yaklaşık 2 haftadır şöyle bir sorunla karşı karşıyayım
Cihazım redmi note 8 in ekranını kilitlediğimde açma kapama tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor aynı şekilde parmak iziylede bunu yaptığımda aynı şekilde hiçbir tepki alamadım ancak ard arda 5-6 kez tuşa...
Merhaba değerli forum üyeleri dün tab a 2019 tabletim ekranı kırıldı ve Türkiye'de LCD si çok pahalı bu yğzden Alliexpresten almak istiyorum ürünün fiyatı ~230 TL ben şimdi buna ne kadar vergi ödeyeceğim?
Merhaba değerli forum üyeleri hayırlı akşamlar
Bugün sabah ilçenin aile sağlığı merkezi tarafından arandım ve 14 gün boyunca kadantinada kalmamı söylediler sebebi geçen hafta bize kafa dinlemek için gelen kuzenim ve ailesi, memur oldukları için işe döndüklerinde hemen test yapılmışlar ve...
merhaba değerli forum üyeleri sizlere bi konu hakkında yardımınızı istiyorum
Redmi note 8 cihazımın 1 haftaya kadar imei si kapanacak bende letgo dan bir tuşlu telefon buldum samsung marka o telefonun imeisini kopyalayabilir miyim? Kopyalarsam 4g de falan bir sorun yaşar mıyım telefonun modeli...
Redmi Note 8 cihazıma format attığında yeniden başlarken ilk açılışta mi Account hesabımı istiyor ona giriş yaptım onda hiçbir sorun yok
Yani ilk açılışta mi hesabını istemesi bootloaderin kapalı olduğu anlamına mı geliyor?
İMEİ kapandığı zaman IMEI atılabilir mi?
mi room android 9 MIUI 11...
Merhaba hayırlı günler değerli forum üyeleri
Redmi Note 8 cihazımda bazı Bootloader Sorunları yaşıyorum
1- Cihaza format attığında cihaz açılırken Mi Account hesabımı istiyor wifi ile giriş yapıyorum ama giriş yaparken sim kartımı kullanamıyorum
2- Miroom MIUI 11 kullanıyorum
3- Cihaz...