burakwix4650 kullanıcısının son içeriği

1. B

Alış Xiaomi Wifi Repeater 2 (usb) bulunmama sorunu

Merhaba değerli forum üyeleri herkese hayırlı günler dronumun wifi sinyalinin arttırması için wifi repeater 2 ye ihtiyacim var fakat bir türlü bulamıyorum bir şekilde yardımcı olabilecek var mı?
  2. B

Yardım TWRP ekranındaki telefonu bilgisayar görmüyor

Merhaba Değerli Forum üyeleri hayırlı akşamlar Her zaman yazılım işlerini yaptığım bilgisayarı twrpdeki telefonumu görmüyor format data ve wipeleri yaptım şuan telefonda işletim sistemi yok ((((((((2 bilgiasyardan da denedim 2 tane kablodan denedim usb girişlerini denedim))))))) yardımca...
  3. B

Yardım AOSP Rom Anx Camera ile Xiaomi Kamerası kullanılıyor mu?

merhaba değerli forum üyeleri telefonuma evo x rom kurdum fakat kamerasının yetersiz olduğunu gördüm bü yüzden mi kamera uygulamasını yüklemek istedim bunun içi Anx Camera isimli bir yazılım kuramak gerekmiş ibiraz araştırdım ama bulanamadım rn8 e uygun kullanan ve yardım edebilecek var mı ...
  4. B

Yardım Evo X room root atınca brick oldu?

merhaba değerli forum üyeleri rn8 cihazıma evo x 5.2 rom yükledim romu beğendim fakat rootlamak istediğimde twrp den magisk i flashladım ama telefon redmi yazısında kaldı aosp tabanlı romların rootlamanın bir yöntemi yok mu ?
  5. B

Soru Redmi Note 8 Evolution X Rom Kernel önerisi

Merhaba değerli forum üyeleri herkese hayırlı günler yeni yılın hepinize mutluluklar getirmesi dileğiyle soğumuş olduğun telefonum Redmi Note 8 cihazıma yeni telefon almadan 1 kez daha şans verdim ve bu sefer AOSP rom yüklemeye karar verdim bazı sitelerde Evolution X e kernel yükeyinde daha bi...
  6. B

Yardım Fastboot'tan TWRP yüklemek İMEİ'yi siler mi?

Merhaba değerli forum üyeleri Redmi Note 8 cihazıma biraz sonra root atacağım ama ilk önce twrp yüklemem gerek Fastboot'tan twrp yüklesem herhangi bir imei sorunuyla karşılaşır mıyım ?
  7. B

Yardım Redmi Note 8 Custom rom dan Stock Miui 12 ye twrp ile geçmek

merhaba değerli forum üyleleri hayırlı akşamlar kullanmış olduğun Mirom miui 11 beni telefondan soğuttu bende bu yüzden ne olursa olsun stocka dönmek istiyorum imei repairi yapılmış bir telefonu twrp ile Miui 12 yapma mümkün müdür nasıl yapılmalı ?
  8. B

Redmi note 8 Ekran açılmama sorunu

Merhaba değerli forum üyeleri yaklaşık 2 haftadır şöyle bir sorunla karşı karşıyayım Cihazım redmi note 8 in ekranını kilitlediğimde açma kapama tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor aynı şekilde parmak iziylede bunu yaptığımda aynı şekilde hiçbir tepki alamadım ancak ard arda 5-6 kez tuşa...
  9. B

Tosla'nın başlattığı ücretsiz 20 TL nasıl alınır?

Yönetim tarafından düzenlenmiştir...
  10. B

Diğer Ne kadar gümrük vergisi ödeyeceğim?????

Merhaba değerli forum üyeleri dün tab a 2019 tabletim ekranı kırıldı ve Türkiye'de LCD si çok pahalı bu yğzden Alliexpresten almak istiyorum ürünün fiyatı ~230 TL ben şimdi buna ne kadar vergi ödeyeceğim?
  11. B

Yardım 14 Gün karantina altındayım...

Merhaba değerli forum üyeleri hayırlı akşamlar Bugün sabah ilçenin aile sağlığı merkezi tarafından arandım ve 14 gün boyunca kadantinada kalmamı söylediler sebebi geçen hafta bize kafa dinlemek için gelen kuzenim ve ailesi, memur oldukları için işe döndüklerinde hemen test yapılmışlar ve...
  12. B

Yardım imei kopyalamak ???

merhaba değerli forum üyeleri sizlere bi konu hakkında yardımınızı istiyorum Redmi note 8 cihazımın 1 haftaya kadar imei si kapanacak bende letgo dan bir tuşlu telefon buldum samsung marka o telefonun imeisini kopyalayabilir miyim? Kopyalarsam 4g de falan bir sorun yaşar mıyım telefonun modeli...
  13. B

Yardım Redmi Note 8 format attığında ...

Redmi Note 8 cihazıma format attığında yeniden başlarken ilk açılışta mi Account hesabımı istiyor ona giriş yaptım onda hiçbir sorun yok Yani ilk açılışta mi hesabını istemesi bootloaderin kapalı olduğu anlamına mı geliyor? İMEİ kapandığı zaman IMEI atılabilir mi? mi room android 9 MIUI 11...
  14. B

Yardım Redmi Note 8 Bootloader Sorunu

Merhaba hayırlı günler değerli forum üyeleri Redmi Note 8 cihazımda bazı Bootloader Sorunları yaşıyorum 1- Cihaza format attığında cihaz açılırken Mi Account hesabımı istiyor wifi ile giriş yapıyorum ama giriş yaparken sim kartımı kullanamıyorum 2- Miroom MIUI 11 kullanıyorum 3- Cihaz...
  15. B

Yardım Xiaomi GTA VC tam ekran sorunu

Merhabalar değerli forum üyeleri Biraz önce GTA VC yükledim telefonuma APK olarak ama ekran şuan yarım Rn8 Gingko miroom miui11
Üst Alt