Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam lütfen yardım edin mi5 global stable rom yüklü 8.1.4.0,kilit açık.tüm talimatları eksiksiz uyguluyorum fastboot resmi sabit kalıyor android yazısı gelmiyor.diğer uygulamaları da denedim aynı,telefon eskidi ben bu twrp yi yükleyemeyeceğim sanırım.
Hocam mi5 cihazıma ikisini de denedim error veriyor.kabul etmiyor cihazı alalı 2 ay oldu her defasında uygun güncelleme yok diyor.görünüşte rom 8.1.2.0 kararlı global orijinal diye biliyorum ben ama şimdi kuşkuya düştüm fake olabilir diye?
Önerilerin için teşekkürler kardeşim sistemdeki duvar kağıtlarını yüklüyor ama dışarıdan resim yüklemek istediğimde resim yüklenemiyor uyarısı geliyor.
Merhaba arkadaşlar aniden cihazın arama ekranı karardı ne arama yapabiliyorum ne de gelen aramaları görebiliyorum karşı tarafı aradığım an ekran kararıyor telefonu kapatıp açtım fabrika ayarlarına döndürdüm sim kartı çıkarıp yeniden taktım düzelmedi.acil yardım arkadaşlar....
Arkadaşlar,ben bu cihazı alalı 15 gün oldu bu süreçte hergün farklı bir sorunla karşılaştım cihazda hiç bir işlem gerçekleştiremiyorum buradan bilgi sahibi arkadaşların yazdıklarını okuyup öğrenmeye uygulamaya çalışıyorum sonuç sıfır.en son örnek pc suite bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor...