buraktun45 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom MIUI V8.2.1.0 Güncellemesi geldi.

Arkadaşlar,güncelleme ile doğrudan ilgili değil ama mi5 e hard reset atma yöntemini bilen arkadaşlarımız açıklarsa sevinirim...
  2. B

Xiaomi mi 5 bildirim ayarları

Teşekkürler hocam...
  3. B

Xiaomi mi 5 bildirim ayarları

Arkadaşlar twrp yüklemeye çalışırken wifi yokoldu ne yaptıysam açılmadı bilen arkadaşlar yardım...
  4. B

Rehber Xiaomi Mi5'e TWRP Yükleme, Şifre Sorunu Çözümü, Wipe ve Custom Rom Yükleme

Hocam lütfen yardım edin mi5 global stable rom yüklü 8.1.4.0,kilit açık.tüm talimatları eksiksiz uyguluyorum fastboot resmi sabit kalıyor android yazısı gelmiyor.diğer uygulamaları da denedim aynı,telefon eskidi ben bu twrp yi yükleyemeyeceğim sanırım.
  5. B

Rom MIUI 8 Global Beta ROM 7.2.9 Güncellemesi

Ekran görüntüsünü ekliyorum hocam ben bu cihaza twrp de yükleyemedim.birçok yöntem denedim olmadı.
  6. B

Teşekkürler hocam.acaba global stabilden global betaya dönebilir miyim çünkü buna güncelleme geleceği yok...
  7. B

Hocam mi5 cihazıma ikisini de denedim error veriyor.kabul etmiyor cihazı alalı 2 ay oldu her defasında uygun güncelleme yok diyor.görünüşte rom 8.1.2.0 kararlı global orijinal diye biliyorum ben ama şimdi kuşkuya düştüm fake olabilir diye?
  8. B

Yardım Mİ5 ile ilgili sorular

Önerilerin için teşekkürler kardeşim sistemdeki duvar kağıtlarını yüklüyor ama dışarıdan resim yüklemek istediğimde resim yüklenemiyor uyarısı geliyor.
  9. B

orijinal rom yüklü 8.1.2.0
  10. B

Merhaba arkadaşlar,birkaç gündür cihaza twrp yüklemeye çalışıyorum,fastboot ekranında kalıyor forumdaki tüm uygulamaları denedim youtube'daki videolara baktım,kapatıp açıyorum mi ekranında kalıyor ayrıca bu süreçte cihazda yaşadığım sorunları da söylemek istiyorum;simgeler kendiliğinden yer...
  11. B

Yardım Mİ5 arama ekranı çalışmıyor

Teşekkürler hocam koruyucuyu çıkarınca sorun çözüldü.
  12. B

Yardım Mİ5 arama ekranı çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar aniden cihazın arama ekranı karardı ne arama yapabiliyorum ne de gelen aramaları görebiliyorum karşı tarafı aradığım an ekran kararıyor telefonu kapatıp açtım fabrika ayarlarına döndürdüm sim kartı çıkarıp yeniden taktım düzelmedi.acil yardım arkadaşlar....
  13. B

Yardım mi5 pc suite bağlantı sorunu

Teşekkürler tavsiyeleriniz için,bekleyelim görelim bakalım...
  14. B

Yardım mi5 pc suite bağlantı sorunu

Arkadaşlar,ben bu cihazı alalı 15 gün oldu bu süreçte hergün farklı bir sorunla karşılaştım cihazda hiç bir işlem gerçekleştiremiyorum buradan bilgi sahibi arkadaşların yazdıklarını okuyup öğrenmeye uygulamaya çalışıyorum sonuç sıfır.en son örnek pc suite bağlanmaya çalışıyorum bağlanmıyor...
Üst Alt