burakoa kullanıcısının son içeriği

1. burakoa

Yardım Hizmet yok

arkadaşlar telefonumda sağ üstte hizmet yok yazıyo ve sim kartı okumuyor daha önce başınıza geldiyse yardım edebilir misiniz
  2. burakoa

Yardım Telefonu sıfırladım kilitlendi ne yapabilirim

https://files.fm/u/ktcnvkv7 telefon böyle şuan
  3. burakoa

okudum ama olcağını sanmam çünkü telefona veri gitmiyor. hatta mi cloud sitesinden telefonu çıkardım ama nternete bağlanamadığım için telefon bunu görmüyor
  4. burakoa

wifiyi açma tuşuna basıyorum uzun bir süre bekliyor ve kendi kendine kapıyor 1574061651 şifreyi biliyorum zaten internetim açılsa olacak
  5. burakoa

söylediğim gibi internet açılmıyo hatta vidyo atıyım 1574060846 olmuyor 1574060879 yolladım geri yolladılar telefonda şifre var diye ama telefonda hiçbir şey yoktu galiba mi hesabından dolayı geri yolladılar
  6. burakoa

var 1574060395 sim kartımı okumuyor okusa hallolucak
  7. burakoa

telefonum redmi note 7 1574060152 yok türkiyeden aldım imei si yasal kaçak değil yani
  8. burakoa

interneti açamadığım için kaldıramıyorum sorun o 1574059883 lütfen bilen varsa yardım etsin 1574059939 bağlanamıyorum sorun o bağlansam her şey olacak şifreyi zaten biliyorum
  9. burakoa

telefonumu sıfırladım fakat telefonum internete bağlanmıyor sim kartıda okumuyor ve cihazım kilitlendi ne yapabilirim
  10. burakoa

Yardım SIM Kart Olmadan Wifi Kullanamıyorum

telefon durmadan kendi kafasına göre sim kartı okumuyor internet bsğlantısı da kesiliyor kartı çıkarıyorum hala bağlanmıyor
  11. burakoa

Yardım SIM Kart Olmadan Wifi Kullanamıyorum

arkadaşlar bir şey soracam. ben redmi note 7 kullanıyorum ve sim kart olmadan wifiyi kullanamıyorum yardım edebilir misiniz
Üst Alt