Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba note 8 pro kullanıyorum ön kameraya bağlanılamıyor hatasıyla karşılaştım. Rom değiştirdim format attim yeni sürüm güncelledim yine düzelmedi. Bu sorununçözümü hakkinda yorumlarınızı rica edecektim
Merhaba güncelleme sonrasi en fazla 4 saat ekran süresi almaya başladım eskiden 7 saat ekran süresi almakta idim. 12.0.8 sürümünde genel bir sorun mu var?
Merhaba güncelleme sonrasi en fazla 4 saat ekran süresi almaya başladım eskiden 7 saat ekran süresi almakta idim. 12.0.8 sürümünde genel bir sorun mu var diye düşünmedim değil
Arkadaşlar merhaba note 8 pro global rom kullanmaktayım. Sizin bilgileriniz sayesinde volteyi acmıs 1 senedir hiçbir sıkıntı olmadan kullanmakta idim. Dün voltenın kapandığını farkettim. Sitede yazılan herşeyi telefonumda uyguladım. Fakat volteyi bir daha açamadım. Yardımlarınız için şimdiden...
Merhaba bugün cihazıma imeı atıldı fakat suan marketden hiçbir temayı kullanamıyorum sürekli 3. Parti hatasi veriyor... Dışarıdan program sayesinde yüklediğim temalarsa kendi kendine orjinal haline dönüyor. Sinir bozucu bır durum teşekkür ederim