Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Hyundai i20 aracımın multimediasına Xiaomi mi note 10 lite telefonu bagladım. Sarkı dinleyebiliyorum fakat kesinlikle sarkı degistiremiyorum multimediadan
daha onceki telefonum samsung du boyle bir problem yoktu xiaomi ye gecince bu uyumsuzluk oldu. Hyundai servis telefon firmasından...
Selamlar,
Telefonu karanlık modda kullanıyorum. ekran kagıdı olarakda canlı duvar kagıdı olan mars yüzeyi var
karanlık moda aldıgım zaman duvar kagıdı da yani mars yüzeyide siyah oluyor. Karanlık mod ayarında ' DUVAR KAGIDINI KARANLIK MODA UYARLA ' tikini kaldırmama ragmen duvar kagıdı koyu...
selamlar
telefonu yeni aldım ve bluetoth ile ilgili 2 tane sorunum var.
1) cihaz eslestirmesi yapıldıgı halde oto olarak aracımın bluetoth sistemine oto olarak baglanmıyor. ben elle baglan diyorum( ozellikler ek ayarlarda uyumlu cihazları eslestir secili )
2) bu daha sıkıntılı. multimedia...
selamlar,
konu baslıgındada belirttigim üzere bazen telde konusurken ekran acılıyor yanagım sessiz isaretine dokunuyor ve sessiz geciyor konusma
bazen yapıyor bazen yapmıyor anlamadım. yüzümden en ufak uzaklastırmadamı yapıyor yada neye gore yardım lutfen
Tel : mi note 10 lite
Herkese merhaba
2 gün once xiaomi NOTE 10 LİTE aldım fakat cozemedigim iki tane konu var
1) Pil gostergesini yuzdelik ( simge yanında ) yapınca sagdaki rakam kavisli tarafa dogru kayıyor ve gozukmuyor ( bence bu hata yada yolu varsa lutfen yardım )
2) Simge cervevelerini bir türlü...