BURAKKADİRDURAK kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi 8 se ekran kapanması

Herkese merhabalar, Mi 8 se telefonumda gezinirken ekran otomatik olarak kapanmaya başladı. Kilit açma tuşuna bastığımda bazen açılıyor veya geç tepki veriyor. Telefonun ekranı bir süre sonra otomatik olarak sönüp tekrar açılmaya başladı. Ve bunu sık sık tekrar ediyor. Telefonu yeniden...
  2. B

Yardım Xiaomi Mi 8 SE Şebeke Sorunu

Herkese merhaba, Yaklaşık 20 dakika önce telefonumdan şebeke gitti. Sim 1 ve 2'ye sim kartını takmama rağmen Sim Kart Etkinleştirilemiyor. Telefonu yeniden başlatınca da aynı. Daha önce böyle sorun olduğunda modem_MI8SE_9.5.16.zip dosyası atmıştık telefona. Şu an neyden yapıyor bilmiyorum...
  3. B

Tavsiye IMEI Kaydı Hakkında

Herkese Merhabalar, Ankara'da Red Mi Note 10S ve Red Mi Note 11 Pro modellerine imei atabilecek güvenilir telefoncu önerisi olan var mı?
  4. B

Yardım Mi 8 SE Root Hatası

Selamlar, Cihazım Mi 8 SE. Sürüm MIUI MiRoom 11.0.3 Stabil. Cihazımdaki uygulamalardan bazıları root işlemi sebebiyle uygulamayı açmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bayağı araştırdım fakat çözümü bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  5. B

Yardım Mi 9 SE Beta sürümden Kararlı sürüme geçirme

Herkese merhabalar 1- Mi 9 SE telefonum Beta sürümde ve her hafta yeni güncelleme alıyor. Beta sürümden kararlı sürüme direkt geçirebilir miyim? Telefonda twrp yüklü fakat sürümü hakkında bilgim yok. 2- Mi 9 SE telefonda arama problemi oluştu. Birini ararken ya da dışarıdan biri aradığında...
  6. B

Yardım Mi 8 SE Twrp sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 4 saattir mücadele etmekteyim. Telefonum mi 8 se 64 gb. Bugün format attım mi ekranında kaldı. Twrp yüklemeye çalıştım herhangi bir şekilde açılmıyor. Telefon artık full fastboot modda açılıyor. Rom indirdim hazır bekliyor. Bunun ilmini bilen yardımcı olacak bir Allah'ın kulu...
  7. B

Yardım Mi 8 SE Telefonum sıfırlamadan sonra mi ekranında kaldı!

Herkese merhabalar. Mi 8 se telefonuma format atmak istedim. Telefonu ayarlar kısmından sıfırladım. Fakat açılırken mi ekranında kaldı. Telefon euro rom. Fastboot modda çalıştırdım bundan sonra neler yapabilirim? Yazılım mı silindi ? Allah rızası için yardım edebilecek birileri var mı?
  8. B

Yardım Mİ 8 SE Güncelleme Problemi

Herkese merhaba, mi 8 se 64 gb kullanıcısıyım. Şuan MIUI 10 | V10.0.1.0.OEBCNFH | (stable) versiyon yüklü. Güncellemeyi denetle dediğim de karşıma V10.2.2.0.PEBCNXM (1.5GB) güncelleme çıkıyor. İndir butonuna bastığımda ( Zaten Güncel ) hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim ? bir de 10.2.2 den...
Üst Alt