Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorduğumuz soru gayet açık ve net bir şekilde ifade edildi. Yapılan işlemin ufak bir tarayıcı araştırması ile yapılabildigini söylüyorsunuz ki bunu yapamadığımızın düşünülmesi bile garip karşılanmalı? Ayrıca zaten forumların amacı bu değil mi ? İnsanlar ufak bir araştırma yaptığında karşılarına...
Senin çözüm sunuldu dediğin konuda, Ben bir çözüm bulamadım. Parasını ver bakalım demek , bence forum tartışmasının üstünde ticari bir faaliyetten öte birşey değil. O zaman kimse başlık açmasın direk ücretli yardım talep etsin. Ücretli den kasıt eğer ücretli programlarimizin olmasi ise, şu an...
Merhaba arkadaşlar, Maalesef bugün bir konu açtım. Sağolsun arkadaşlar cevap vermemize müsade etmeden konuyu kapatmışlar. Siz yapamazsınız ücretli program kullanmanız lazım kendilerine veya baskalarina yönlendirdiler. Bence konuyu burda tartismak başkasına da fayda sağlayabileceği kanaatindeyim...
Merhaba , Xiaomi Note 13 Pro plus cihaz direncsiz IMEI repair yapılmış bizden önce, rom yüklemesi yaptik clhazin BL kilidi açık. Rom yukledikten sonra cihaz Nvdata hatasına düştü.Ne yaptıysak açılmadı. NV yedegide almamistim. Elinde Nvdata yedeği olan var mı en azından onunla açmayı deneyeyim...
Durumu yaşayan bir arkadaş var mı? Birçok kişiye sorduk. İşlemci sadece yazılımsal hata da sıkıntı yaratıyor. Sizin hatanız donanımsalo yüzden işlemci değişmeyecek denildi? Fikri olan var mı ?
Yazılımsal olamaz çünkü cihazda en son twrp yüklemiştim. Hem boot olarak hemde Recovery olarak yüklemiştim, Ve twrp açılıyordu. Ekstradan yazılım olarak birşey yüklemedim. Donanımsal olarak ta yanlışlıkla 6. Direnci söktük tekrar lehimledik. Ayrıca İşlemciye zarar geldiyse Qualcomm işlemciyi...
Merhaba arkadaşlar,
Note 12 pro sweet direnç değişimi sonrası cihazın ekranı hiç gelmiyor. Kablo ile bilgisayara bağladığımızda ise qualcom sürücüsü görünüyor. Mi flash ile rom kurmak istedik işe yaramadı. Ne yapabiliriz?
Merhaba, işlemi yaptım, fakat şimdi cihaz açılmıyor. Bilgisayara bağladığımda ise Qualcomm sürücüsü görünüyor, bir yerde yanlış mı yaptım acaba? ekranda hiçbir belirti yok. Ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir? Mi flash ile rom atmayı denedim ama işlemi devam ettirirken hata veriyor.
Merhaba arkadaşlar,
Note 12 pro sweet Direnç değişimi tablosununda sağdaki sarı renkli direnç soldaki kırmızı direnç yerine takılacak denilmiş. Bunu yaptıktan sonra sağdaki sarı direnç yeri boş mu kalacak, yoksa kırmızı okla gösterilen direnç te sarı ile gösterilen yere takılarak yer...
13 sürümünde bir tane twrp denedim cihaz reset atmaya başladı ve çalışmadı. Kendi orjinal romunu indirdim. Twp ile yüklenen img dosyaları vardı attığım sonrasında yerine tekrar orjinali ile yükledim, Çalıştı. Az kalsın cihaz çöküyordu. 12 sürümünde çalışıyor diyorlar. Onun ile denemek lazım. 13...
Arkadaşlar merhaba daha önce şehir dışından bir arkadaş imei repair yapip gonderdigi cihazımin yedeğini almak istiyorum. Güncelleme veya sıfırlama sonrası IMEI sorunu olacağıni biliyoruz. İleride kendim sifirlayinca efs yedeği ile yükleme yapmak istiyorum . Twrp yükleyip yedek alabilir miyim...