burakgunay04 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Note 12 Pro Direnç Değişimi Sonrası Cihaz Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, Note 12 pro sweet direnç değişimi sonrası cihazın ekranı hiç gelmiyor. Kablo ile bilgisayara bağladığımızda ise qualcom sürücüsü görünüyor. Mi flash ile rom kurmak istedik işe yaramadı. Ne yapabiliriz?
  2. B

Yardım Note 12 pro Sweet Direnç Değişimi Ve Repair

Merhaba arkadaşlar, Note 12 pro sweet Direnç değişimi tablosununda sağdaki sarı renkli direnç soldaki kırmızı direnç yerine takılacak denilmiş. Bunu yaptıktan sonra sağdaki sarı direnç yeri boş mu kalacak, yoksa kırmızı okla gösterilen direnç te sarı ile gösterilen yere takılarak yer...
  3. B

Yardım Xioami 11t Efs Yedeği

Arkadaşlar merhaba daha önce şehir dışından bir arkadaş imei repair yapip gonderdigi cihazımin yedeğini almak istiyorum. Güncelleme veya sıfırlama sonrası IMEI sorunu olacağıni biliyoruz. İleride kendim sifirlayinca efs yedeği ile yükleme yapmak istiyorum . Twrp yükleyip yedek alabilir miyim...
  4. B

Yardım Xioami Yetkili Hesap Sorunu

Merhaba Xioami note 9s yanlışlıkla pro sürümünü yükledim cihaz hiçbir şekilde açılmadı fastboot ekranı dahi gelmedi. Arka kapağı söktüm edl moduna aldım ve mi flash uygulaması görüyor fakat yükleme yaparken yetkili hesap istiyor. Lütfen yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum. Yetkili hesap...
  5. B

Yardım Note 9 Pro Resetlenme Sorunu

Arkadaşlar mi flash tool uygulaması ile note 9 pro cihazıma rom yüklemek istedim uygulama donunca bende kapatıp bilgisayardan kabloyu çıkardm. telefonu tekrar açtığımda sürekli telefon reset atıyor. Açma kapatma tuşuna bastığımda veya şarj kablosunu taktığımda cihazın ekranı gelir gelmez reset...
  6. B

Yardım Connect Md Hatası

Arkadaşlar note 11 pro viva MTK işlrmcili cihaza eng rom yükledim tüm driverler kurulu fakat cihaz maui metada bot ederken connect Md de kalıyor. Önerisi olan veya şu driveri kurun çözülür diyen var mı denemediğim şey kalmadı
  7. B

Yardım Xioami Redmi Note 11 pro İmei Sorunu

Merhaba arkadaşlar imei atılmış cihaz, güncelleme sonrasında imei gitti. orjinal imei geri geldi. Cihazı aldığım yere kargolamam gerekiyordu. Bazı arkadaşlara sordum , Sadece chrimera tool programı yeniden imei yazabileceği söylendi. Kendisi de tr tools lisansı ile denedi ama olmadı. Şimdi...
  8. B

Yardım Şebeke Sorunu Yaşayan Var mı?

Merhaba brick olan cihazı eng sürüm ile calıştırdım. imei var şebeke gelmiyor. bootloaeder kilitli. Çin sürümlerini yükleyebiliyorum. Hiçbiri sürümde şebeke gelmiyor. Eng sürümünde imei repair yapıyorum repair işlemi başarılı ama şebeke konusu yok, hiçbir işe yaramıyor. lte-tdscdm ..... vs ayar...
  9. B

Sohbet Xioami Redmi Note 8 Pro İmei Yok

Merhaba arkadaşlar rom yüklerken yanlışlıkla clean and lock seçtim ve yükleme sonrası telefon açılmadı recovey geldi. Flash tool ile english sürüm yükledim açıldı. Yalnız imei yok. Flash yaparken download ve format işaretlemiştim açılması için birçok yolu denemiştim. Bununla ilgisi var mıdır...
Üst Alt