burakergin kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım mi6 kapanıp açılıyor (Bootloop) yardım!

Arkadaşlar cihazıp açılıp kapanıyor sistem başlamıyor. 4 wipe ve format data yes yapıp yeni rom kurdum fakat sounum devam ediyor yardımcı olabilir misiniz?
  2. B

Çözüldü NFC Çalışmıyor

Arkadaşlar geçen motosiklet üstünde yağmur yedim, ıslanmadık yerim kalmadı, telefonumda cebimdeydi. Eve geldim telefonun flashı yanıp yanıp sönüyor güç düğmesine atamıştım flashı, telefonun içini açtım anakartı çıkardım su teması yoktu diğer kısımlarıda da görünen su yoktu genede kuruttum taktım...
  3. B

Yardım mi6 AUX sorunu!

mi6 cihazımı miui 11 eu rom 9.11.14 beta ile kullanıyorum. Çok memnundum fakat telefonumu bugün konuşma yapabilmek için aux kablosu ile aracıma bağladım. Karşı tarafın sesi geliyor benim sesim karşıya gitmiyor. Kabloda veya araçta sorun olabilir diye bir de arkadaşımın telefonu m8 lite ile...
  4. B

Yardım Ankara'da Xiaomi Mi 5 için Teknik Servisi

Merhaba arkadaşlar, Annem mi5 cihazını klozete temiz suya düşürmüş bir miktar orada kalmış cihaz :) 1 saat sonra bana getirdiğinde kırmızı ışık yanıp sönüyor ve cihaz ısınmıştı. Bataryasını ana kartını söküp pirince yatırdım 2 gün sonra çıkardım gene açılmadı saf alkolle anakartı temizledim...
  5. B

Yardım E posta gmail

Hocam Google mail uygulaması gmail değil mi? Neyi indirmeliyim anlayamadım.
  6. B

Yardım E posta gmail

Benim cihazada gmail bildirimleri gelmiyor. Önceden bu sorun yoktu.
  7. B

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Rom u yüklediniz reboot system yapmadan önce magisk flash lıyor muyuz? Bende mi6 euroom beta dan geçmeyi düşünüyorum. Memnun kaldınız mı?
  8. B

MIUI 11 Mi RooM MIUI 11 Beta 20.3.26

Eu beta dan geçmek için 4 wipe yapmam yeterli mi? İçinde magisk geliyor deniyor. Root için magisk flashlamayacak mıyım? orasını anlamadım.
  9. B

Mod Durum Çubuğundaki Saati Ortaya Alma MIUI 9/10

evet her güncellemede temiz olması için sisteme kadar siliyorum.
  10. B

Mod Durum Çubuğundaki Saati Ortaya Alma MIUI 9/10

xiaomi.eu 9.9.3 te sorun oluyor gelen bildirimler üst üste biniyor kelimeler cümleler. Önceki sürümde çalışıyordu.
  11. B

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Arkadaşlar cihazıma kulaklığı takmama rağmen, kulaklık türünü seç aktif olmuyor. Sizlerde var mı böyle bir sorun.
  12. B

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Arkadaşlar cihazıma kulaklığı takmama rağmen, kulaklık türünü seç aktif olmuyor. Sizlerde var mı böyle bir sorun.
  13. B

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

14. B

Rehber TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)

twrp nin son sürümlerinde edl mod var diyorlar, sizce twrp yi bunun için güncellemek gereklimi?
  15. B

Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

twrp yi xiaomi tool v2 ile çok basit şekilde hallettim sizde deneyebilirsiniz.
Üst Alt