burakdemir02 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru iPhone Fotoğraf Kopyalama

Merhaba iPhone 14 de fotoğrafın üzerinde basılı tutunca nesneyi kopyalayıp başka yere yapıştırma özelliği var. Xiaomilerde var mı
  2. B

Redmi Note 10 5G Anakart

Redmi note 10 5g 6/128 gb anakart arıyorum. Satan var mı veya nerelerde bulabilirim.
  3. B

Soru Redmi Note 10 5g MIUI 13

Yaptım. Telefon çöktü. IMEI filan herşey gitti. Zorla yazılım attım. IMEIsi filan gitti. Gmail hatası veriyordu hesap açılmıyordu. Telefoncuya verdim halletti.
  4. B

Rom Redmi Note 10 5G / POCO M3 Pro 5G (camellian) – Global Kararlı V13.0.1.0.SKSMIXM

telefon miui recovery moduna sokuyor sürekli kendini açılmıyor.
  5. B

Soru Redmi Note 10 5g MIUI 13

Merhabalar telefonum redmi note 10 5g. Bazilarina MIUI 13 gelmiş bazılarına gelmemiş. Bana da gelmemiş. MIUI downloader programında global olanda ota yoktur fakat china kısmında var. Aşağıya telefonun modelini ve gerekli ssleri ekliyorum. Hangisini indirmem gerekli acaba
  6. B

Rom Redmi Note 10 5G / POCO M3 Pro 5G (camellian) – Global Kararlı V13.0.1.0.SKSMIXM

Hocam telefonun modeli c olan fakat rom global rom hangisini indirmem gerek acaba. Kusura bakmayın. İlk defa telefon aldım. 1654063745 Global olanda ota versiyon yoktur hocam
  7. B

Twrp filan kurulu değil fakat normal güncelleme olarak guncelleyecegim teşekkür ederim 1653936399 buna kurabilir miyim 1653936438
  8. B

MIUI 12.5 Redmi Note 10 5G/Poco M3 Pro 5G (Camellian) Global Kararlı Rom V12.5.4.0.RKSMIXM İndirme

Herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı ? Ben guncelledikten sonra telefon ara sıra donuyor yeniden baslatmadigim sürece tepkisiz kalıyor. Bir telefoncu note 10larda yazılımsal sıkıntı olduğunu söylemişti. Doğru müdür?
  9. B

Bunu direkt ota kısmından kurabilirmiyiz? Mı pilot nedir bilmiyorum
  10. B

Yardım Redmi Note 10 5g

Redmi note 10 5g modeli var modelde m2103k19c modeli yazıyor. Şebeke de sorun yaşıyorum. Çoğu yerde 3g çekiyor. 3g de aşırı yavaş Turkcell kullanıyorum. IMEI atılmadı. IMEI attıktan sonra düzelir mi ? Galiba bunlarda genel sorun imiş direnç ile duzeliyormus galiba doğruluk payı var mıdır? Bir...
  11. B

Rom Redmi Note 7 XMorZ (Android 10.0) Miui 12 _ 20.8.25 Beta Rom

hocam yukledım reboot ettım logoda kaldı gec mı acılıyor acaba edıt : acıldı bıraz gec acıldı
Üst Alt