Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar telefonum redmi note 10 5g. Bazilarina MIUI 13 gelmiş bazılarına gelmemiş. Bana da gelmemiş. MIUI downloader programında global olanda ota yoktur fakat china kısmında var. Aşağıya telefonun modelini ve gerekli ssleri ekliyorum. Hangisini indirmem gerekli acaba
Hocam telefonun modeli c olan fakat rom global rom hangisini indirmem gerek acaba. Kusura bakmayın. İlk defa telefon aldım.
1654063745
Global olanda ota versiyon yoktur hocam
Herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı ?
Ben guncelledikten sonra telefon ara sıra donuyor yeniden baslatmadigim sürece tepkisiz kalıyor. Bir telefoncu note 10larda yazılımsal sıkıntı olduğunu söylemişti. Doğru müdür?
Redmi note 10 5g modeli var modelde m2103k19c modeli yazıyor. Şebeke de sorun yaşıyorum. Çoğu yerde 3g çekiyor. 3g de aşırı yavaş Turkcell kullanıyorum. IMEI atılmadı. IMEI attıktan sonra düzelir mi ?
Galiba bunlarda genel sorun imiş direnç ile duzeliyormus galiba doğruluk payı var mıdır?
Bir...