burakdemir02 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru iPhone Fotoğraf Kopyalama

Merhaba iPhone 14 de fotoğrafın üzerinde basılı tutunca nesneyi kopyalayıp başka yere yapıştırma özelliği var. Xiaomilerde var mı
  2. B

Redmi Note 10 5G Anakart

Redmi note 10 5g 6/128 gb anakart arıyorum. Satan var mı veya nerelerde bulabilirim.
  3. B

Soru Redmi Note 10 5g MIUI 13

Merhabalar telefonum redmi note 10 5g. Bazilarina MIUI 13 gelmiş bazılarına gelmemiş. Bana da gelmemiş. MIUI downloader programında global olanda ota yoktur fakat china kısmında var. Aşağıya telefonun modelini ve gerekli ssleri ekliyorum. Hangisini indirmem gerekli acaba
  4. B

Yardım Redmi Note 10 5g

Redmi note 10 5g modeli var modelde m2103k19c modeli yazıyor. Şebeke de sorun yaşıyorum. Çoğu yerde 3g çekiyor. 3g de aşırı yavaş Turkcell kullanıyorum. IMEI atılmadı. IMEI attıktan sonra düzelir mi ? Galiba bunlarda genel sorun imiş direnç ile duzeliyormus galiba doğruluk payı var mıdır? Bir...
  5. B

Yardım Ekran Görüntüsündeki Bildirim Alanı

Merhaba Arkadaşlar Ekran Görüntüsündeki Bildirim Alanı xiaomide yapma şansımız var mı tek bildirim alanı lazım da
  6. B

Yardım Redmi Note 8 Güncelleme

Merhaba Arkadaşlar Redmı Note 8 Guncelleme Gelmiş Ama Yurt Dişi Telefonum. Direk Otadan Guncelleyebilir miyim ? İmei Silinmemesi Lazım ? Veya Nasıl Yuklerım ? Twrp Yuklu Değil.
  7. B

Yardım Redmi Note 8 Güncelleme

Merhaba Arkadaşlar Redmı Note 8 Guncelleme Gelmiş Ama Yurt Dişi Telefonum. Direk Otadan Guncelleyebilir miyim ? İmei Silinmemesi Lazım ? Veya Nasıl Yuklerım ? Twrp Yuklu Değil.
  8. B

Yardım Redmi Note 7 Garanti

Öncelikle İyi Akşamlar Dilerim. Telefonumu HepsiBuradadan Almıştım. Yarın (24.09.2020) Garantiye Yollayacağım. Garanti Evofone Adlı Teknik Servis. Birkaç Sorum Olacak Sırasıyla. 1-) Kargoya Herhangi Bir Ücret Ödüyor Muyum ? 2-) Kutusuna Şarj Aletleri Ve Diğer Tüm Parçalarını Koymama Gerek...
  9. B

Yardım Note 7 Görüntülü Arama

Merhabalar Note 7 ye Görüntülü Konuşma Gelmiş. Fakat Note 8 Olan diğer telefonu aradığımda video guncellenemedi diyor Note 8 de de görüntülü konuşma olduğu halde. Nasıl çözülür bilgisi olan var mı ?
  10. B

Yardım Android 10 Sonrası Ekran Bölme

İyi Günler Note 7 telefonumu android 10 a guncelledikten sonra ekranı bölme özelliği gitti. Herkes de mi gitti acaba. Başka nasıl bölme yapabilirim.
  11. B

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekür ederim.
  12. B

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkürler hocam
  13. B

İpucu Türk Telekom Hattınızı Farklı Cihazlara Takmadan 4.5G ve VoLTE Etkinleştirme

ben yaptım dedıgınız fakat bende olmadı. mail attılar maıl su sekılde Sayın Burak Demir, Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeler yapılmış ve inceleme sonucu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Tarafımızdan yapılan incelemelerde *********** numaralı hattınızın kullanmış...
Üst Alt