burakCK kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

ben mi 6 telefonu yeni kullanmaya başladım. Söyledikleriniz bana farklı bi dil gibi geliyor :) nasıl yapıldığına bakıyorum biraz netten. Eğer rom yükleyebilirsem ki biraz zor olucak benim için... Telefonumdaki veriler sıfırlanır mı ? Fabrika ayarlarına dönmüş gibi mi olur. İlgin için Teşekkürler..
  2. B

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

yok yapmayı bilmiyorum ki. Netten nasıl yaparım diye araştırdım ama bulamadım.
  3. B

bende kullanabilir miyim bunu. bende de yüz tanıma yok .
  4. B

Arkadaşlar Merhaba ; Ben yaklaşık iphone 3'ten bugüne kadar hep iphone kullandım. En son 8+ kullanıyorken, o telefonu kardeşime verip onun mi6 telefonunu aldım yaklaşık 1 aydan fazla bir süredir kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Fakat android konusunda hiç bilgim yok iken kendi telefonumu...
Üst Alt