Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi forumlar herkese,
Cihaza MIUI 12.5 güncellemesini kurduğumdan beri güncelleme ekranım değişti ve bazı cihazlarda yine aynı güncelleme sonrası güncelleme ekranları aynı kalmış. Bu farklılığın nedeni nedir tam olarak ve hâlâ MIUI güncellemesi alacak mıyız? Bi fikriniz olsa bile yazarsanız çok...
Öncelikle herkese iyi forumlar
Zamanında gördüğüm bir yazıda Xiaomi.eu'nun Mediatek işlemcili cihazlar için MIUI desteğini kestiğini duyduydum kolay brick oldukları için fakat bugün mesela Redmi Note 8 Pro'yu gördüğümde hala MIUI EEA güncellemesi aldığını görmekteyim. Bu olayı tam olarak...
Öncelikle hepinize iyi forumlar
Malumunuz Redmi Note 8 Pro kullanıcılarındaki "Güncellemeleri denetleme" menüsü değişmiş MIUI 12.5 güncellemesinden sonra, Google'ın yaptığı bir arayüz hâline gelmiş, öte yandan yine aynı güncellemeyi alan Mi Note 10 Lite'da aynı menünün Redmi Note 8 Pro'dan...
Herkese iyi forumlar biliyorsunuz ki MIUI 12.5 güncellemelerinden sonra pek çok insanda sorun çıkmaya başladı bende de dahil olmak üzere. Hem normalden fazla ısınma hem de fazla pil tüketimi yüzünden kendime eski romlardan bakmaya başladım. MIUI 11'i bir tık daha öncelik görüyorum zira en iyi...
Bir uygulamadan yapacağım aboneliği yapamadım (Hesapta yetecek kadar bakiye mevcut olmasına rağmen) Google'ın destek sistemindende bunu söyledim hesabınız incelenecek dediler bir süre sonrada bu sorunun düzeltildiğini söylediler. Ancak aynı adımları uyguladığımda yine aynı hatayı aldım. Şimdi...
Google Chrome'u açtığımda bir kez aşağıda "Bu seçenek yöneticiniz tarafından denetleniyor" yazdı. İnternete baktığımda çoğu kişi bunu bilgisayarında yaşamış hatta tarayıcıdaki ayarların çoğunu değiştiremiyorlarmış ama ben hem bunu telefonumda yaşadım hem de bu tarayıcı ayarlarını...
Google Chrome'u açtığımda bir kez aşağıda "Bu seçenek yöneticiniz tarafından denetleniyor" yazdı. İnternete baktığımda çoğu kişi bunu bilgisayarında yaşamış hatta tarayıcıdaki ayarların çoğunu değiştiremiyorlarmış ama ben hem bunu telefonumda yaşadım hem de bu tarayıcı ayarlarını...
Normalde yapmazdım ama son güncellemeden sonra cihaz çok ısınmaya başladı ondan 2 gündür 4-6 sefer buzdolabına 3-4 dk boyunca telefonu koymuştum fakat oksitlenme yapabilceğini öğrendiğimde bunu bıraktım. Şimdi bu oksitlenme olduysa çok az da olsa sonraki zamanlar için telefona büyük zararlar...
Neden oluyor bilmiyorum çoğu sistem uygulamasını ana ekrandan kaldırdım mi tarayıcı da dahil buna arka planda hiçbir uygulama yok ama bir uygulamayı açtığımda eskiye kıyasla daha fazla ısınıyor. Bu konuda format veya rom atmadan çözebilecek biri var mı? Şimdiden teşekkürler.
Biraz saçma oldu ama şunu farkettim MIUI 12.5'te sistem güncellemesi Google Play Hizmetleri tarafından sağlanmakta ve orada sadece Android sürümü yazmakta (Farkı anlamanız için fotoğraf bıraktım). Yani güncelleyici uygulaması yok ve Google Play Hizmetleri'ni devre dışı bırakınca hiçbir şekilde...
Normal şartlarda oyun veya sistemi zorlayabilcek şeylerde ısınan cihazda güncelleme sonrasında ısınma çok arttı. Bütün uygulamalar kapalı ama tek bir uygulamaya girdiğimde başlıyor ısınmaya. Bu konuda bi fikri olan varsa lütfen yazabilir mi, şimdiden teşekkürler.
Samsung'da mesela herhangi bir cihazın yazılım güncellemesiyle en güncel hangi sürüme yükseltebileceğini gösteren guncelmiyiz.com var. Xiaomi ve Redmi cihazlarında bu tarz bir sitesi var mıdır, bazı güncellemeler telefona geç gelebildiğinden güncel olup olmadığını bilmiyorumda?
Kolay gelsin herkese, normalde şarjım %99 iken bu uygulama nasıl %6,55'lik bir pil harcayabiliyor, normalde %100 olduğunda çekmiştim pil verileri filan da sıfırlanmıştı. Diğer uygulamalarda da çok büyük bir hata söz konusu. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?
Normalde hiçbir sorun yoktu uygulamayı durmaya zorladığımda yeniden açılmazdı fakat dünden beri telegramı aynı şekilde durmaya zorladığımda yeniden açılmaya başladı bildirimler falan geldi yine de otomatik başlatma filanda kapalı bunu nasıl çözebilirim?
Bu olay sadece bazı videolarda yaşanıyor misalen [] videosunda vışik vışik sesler geliyor arkadan ve bunlar fazlasıyla duyuluyor ve bu sadece youtube uygulamasında böyle oluyor mesela chrome'da izlerken ses çok kaliteli ve arka planda bu tarz bir ses gelmez iken youtube'un uygulamasında geliyor...