BurakC. kullanıcısının son içeriği

1. BurakC.

Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

hocam vallaha erzurumdayım :D
  2. BurakC.

Satış Ekran Değişimi Yapılır...Teknik Servis ve Yedek Parça ...

hocam mi5 cihazım kapalı açık farketmiyo şarj yiyo anakart var mı elinizde 64gb 3gbram yada sorun çözülebilir mi (suya düştükten sonra oldu)
  3. BurakC.

Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

hocam mi5 cihazım kapalı açık farketmiyo şarj yiyo anakart var mı elinizde 64gb 3gbram yada sorun çözülebilir mi (suya düştükten sonra oldu)
  4. BurakC.

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

kusura bakılmasın delta gibi bi şirket hala ayaktaysa kulak dolgunluğu delta ismindendir ne memnuniyet nede başka bir nedenden
  5. BurakC.

Yardım Mi5 Kapalıyken de şarj gidiyo

uygulamalar yemiyor şarj telefonda virüs yok telefon %100 şarj dolu olsun KAPALI olsun bi kaç saate şarj bitiyor
  6. BurakC.

usta söyledim zaten neyin şarj yediğini ayrıca kapalıyken de gidiyor
  7. BurakC.

telefon kapalı da olsa şarj gidiyo açıkken telefon beklemesi adı altında çok yüksek miktarlarda şarj yiyo (10 dakkada %4 civarı) telefon bi su faciası geçirdikten sonra garanti dışı kaldı yazılımsal donanımsal acaba yapmam gereken nedir şimdiden teşekkürler...
  8. BurakC.

Yardım Xiaomi mi5 şarj kaçağı

anladım hocam bulunduğum konum itibariyle pek iyi telefoncu bulabileceğimi düşünmüyorum istanbula geldiğimde artık bi dolanırım erzurumda var ise iyi yer bilen bana ulaşabilir
  9. BurakC.

neyse önceliğim servis değil benim bu ürünü nasıl hayata döndürücem 6 ay oldu cihazı alalı daha çöp olmaz umarım. umarım bilgisi olan birileri çıkar.
  10. BurakC.

anakart değişecek demediler yanlış anlamışsınız telefon değişecek dediler (: haklı değilim yine yanlış anlamışsınız daha az haksızım hocam
  11. BurakC.

hocam servisden şikayet etme hakkım olduğunu düşünüyorum anakart dahi değişse 1250 lira yeni bir telefon demek ekranımda herhangi bir sorun mevcut değildi tüm elektronik aksam değişse yine o para etmiyor siz de iyi biliyorsunuz
  12. BurakC.

Herkese merhaba arkadaşlar. Telefon suya düştüğünden dolayı delta servise gönderdim sağolsunlar fiyat olarak 1250 liralık fiyat çıkarınca arkadaşlar ürünü geri istedim ürünün sıkıntısı da şu idi kapalı olsun olmasın şarj yiyo ve yüksek miktarda yani oyun falan oynuyorsunuz gibi bi şarj yeme...
  13. BurakC.

Yardım Xiaomi mi5 sarj sorunu

an itibariyle bende de
  14. BurakC.

Mİ5 fotograf kalitesi

hocam ben kameradan oldukça memnunum ve her türlü denememde her cihazı ezdi geçti bunlar arasında iphone 6 6s s7 edge de mevcut cihazda sorun olabilir sizin benim cihaz mi5 bu arada
Üst Alt