Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba herkese telefonum redmi note 12 pro plus 12/256. Telefonu aldığım satıcı fake rom yükleyerek satmış ve ben bu konuda oldukça cahil olduğum için anlamamıştım. Gerek güncelleme almaması gerekte android sürümü düşüklüğü canımı sıkıyordu bir çok yol denedim ve sorunu kendimce...
Herkese iyi geceler öncelikle daha öncede konu açmıştım ama cevap bulamadım. Cihazım yd note 12 pro plus direnç kayıtlı. Cihazımda fake rom yüklü ve cihazımın güncelleme almasını istiyorum bu baş belası fake rom'dan bir türlü kurtulamadım. Mıuı downloader üzerinden denedim olmadı bilgisayar...
Öncelikle merhabalar bu muhabnetlerden anlamayan bir kardeşiniz olarak cihazım Redmi note 12 pro plus yurt dışıdır. Telefonu global olarak aldım daha sonrasındaysa direnç kayıt işlemini yaptırdım cihazım güncelleme almayınca biraz araştırma yaptım ve telefonumda fake rom olduğu ondan dolayı...