Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 10 t telefonumu Dün gelen guncelleme ile telefonumu 12.5.2 ye guncelledim guncelleme sonrasi vowifi gitti bulundugumuz yerde şebeke cekmiyor internet üzerinden yapiyorduk herseyimizi suan malesef vowifim yok bunu nasıl duzeltebilirim. *#*#869434#*#* yapıp actim ama nafile yardimci olursaniz...
Merhaba kolay gelsin hayırlı sahurlar oppo A9 twrp bulamadım yardımcı olabilecek varmı elinde olan varmı ?
1619654041
Oppo a91 diyecektim yanlış olmuş pardon
s.a telefona ımeıl yüklettim wifide wowifi yok bulundugumuz yerde şebekeler çekmiyo wowifi olmazsa olmazımız bunun için ne yapabiliriz yardımcı olurmusunuz . hayırlı iftarlarınız olsun inşallah
merhaba arkadaslar twrp ve root atma işlemi yapacaktım ama telefon yeniden başladığında the system has been destroyed press power button to shotdown diye kırmızı ünlem işareti veriyo açılmıyo hiç bi şekilde napabilirim buna
Selamünaleyküm akşam dizinde bildiğiniz üzere telefonum kilitlenmisti telefonum daha önce rootluydu şimdi rootu gitmiş bi program var rootsuz calismiyo telefona nasıl robot atabilirim videolar dekan izledim ama yapamadım yardımcı olur musunuz rica etsem
arkadaşlar merhaba ben askeri personelim suriyede görev yapıyorum. redmi note 9s telefonum güncelleme yaptıktan sonra wifiye baglanmıyo ses cıkmıyodu kısacası hiç bir işlem yapmıyordu. bende hard reset attım ama malesef ki telefon kitlendi kaldı hiç bir şekilde açamadım telefon kaçaktı imeil de...