Burakadige10 kullanıcısının son içeriği

1. Burakadige10

Soru Poco sorunu yavaşlama

Telefonu sıfırladım hızlandı 2 gün geçti bi yavaşlık başladı,chrome de bişi okurken aşağı doğru indirirken donmalar meydana geliyor arkadaşlar ne yapabilirim miui 13 bl kapalı
  2. Burakadige10

Soru .

Nfc önermem 2 aydır X3 pro kullanıyorum aşırı derece de memnunum. Saatlerce pubg oynarım, şarjı biter şarj da oynarım ne bir kasma ne bir ısınma mevcut telefonda ilk gün ki gibi hızında hiç bir sıkıntı yok. Tüm ihtiyaçlarımı çok rahat bir şekilde görüyor
  3. Burakadige10

İnceleme Poco x3 Pro ve Mükemmel güncellemesi

Senin sürüm ne hocam tr benim ki 12.5.3.0
  4. Burakadige10

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Kalitenin tek adresi...
  5. Burakadige10

Yardım Poco miui kaldı düzeldi

Teşekkürler hocam
  6. Burakadige10

Rom Rootsuz Bilgisayar olmadan Miui arama sms kurma

Bl açmadan sürüm değiştirmek sağlıklı mı ?
  7. Burakadige10

Yardım Poco miui kaldı düzeldi

Telefonu yeniden başlattım miui yazısı geldi kitledi yeniden başladı cihaz öyle açıldı tekrar ama çok yavaşlamış cihazım da bootloader kapalı rom root hiç bir şey yok arkadaşlar sebebi ne olabilir güncelleme de yapmadım. Miui da kalıp yeniden başlaması aklıma takıldı
  8. Burakadige10

Soru Global Roma geçmek

Brick diyorlar olabilir mi acaba öyle bir şey
  9. Burakadige10

Soru Global Roma geçmek

Telefonu alalı 1 hafta oluyor ve tr 12.5.3.0 enchanted versiyonu yüklü şekil de geldi bootloader kilidini açmadan global roma geçebilir miyim arkadaşlar geçebilirsem nasıl geçebilirim
  10. Burakadige10

İnceleme Poco x3 Pro ve Mükemmel güncellemesi

Telefonu 1 hafta önce aldım tr 12.5.3.0 enchanted kararlı versiyonu yüklü hal de geldi bana ama bi iyileştirme yok Chrome ve arayüz de takılmalar var
  11. Burakadige10

Rom ArrowOS POCO X3/NFC [11] [OFFICIAL]

Kurulumu nasıl oluyor hocam poco X3 pro. Android 11 de mi indireceğiz hiç yapmadım daha önce
  12. Burakadige10

Rom POCO X3 Pro – Global Kararlı V12.5.5.0.RJUMIXM (14.10.2021)

Bootloader açık değil ise yükleyebilir miyiz
  13. Burakadige10

Yardım Poco X3 pro oyunda çağrı gelmesi

Var kral da işe yaramıyor ben baktım tüm ayarlarına
  14. Burakadige10

Yardım Poco X3 pro oyunda çağrı gelmesi

Aynen hocam mesaj gelince de cevapla diyorum küçük pencerede açıyor ben de çözüm arıyorum
  15. Burakadige10

Yardım Pixel Experience android 12 stable çıktı indirilimi Mi9T Pro

Baktım hocam önceden güncelleme al da açık telefon Türkiye garantili imei sorguladım ama güncelleme gelmiyor kaldı öylece
Üst Alt