Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu sıfırladım hızlandı 2 gün geçti bi yavaşlık başladı,chrome de bişi okurken aşağı doğru indirirken donmalar meydana geliyor arkadaşlar ne yapabilirim miui 13 bl kapalı
Nfc önermem 2 aydır X3 pro kullanıyorum aşırı derece de memnunum. Saatlerce pubg oynarım, şarjı biter şarj da oynarım ne bir kasma ne bir ısınma mevcut telefonda ilk gün ki gibi hızında hiç bir sıkıntı yok. Tüm ihtiyaçlarımı çok rahat bir şekilde görüyor
Telefonu yeniden başlattım miui yazısı geldi kitledi yeniden başladı cihaz öyle açıldı tekrar ama çok yavaşlamış cihazım da bootloader kapalı rom root hiç bir şey yok arkadaşlar sebebi ne olabilir güncelleme de yapmadım. Miui da kalıp yeniden başlaması aklıma takıldı
Telefonu alalı 1 hafta oluyor ve tr 12.5.3.0 enchanted versiyonu yüklü şekil de geldi bootloader kilidini açmadan global roma geçebilir miyim arkadaşlar geçebilirsem nasıl geçebilirim