burakadige0 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Server kayıt

Yd S23 Ultra mevcut elimde Server kayıt muhabbetini nereden yaptırabilirim dostlar yardım edebilecek var mı
  2. B

Yardım poco x3 pro root

Merhaba iyi ramazanlar arkadaşlar. Poco X3 pro var elim de 1 senedir root atmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz nasıl bir yol izlemeliyim acaba beni aydınlatır mısınız çok teşekkürler. Mobil bir oyundan Cihaz banı yediğim için mac adres değiştirmek için düşünüyorum rootlamayı
  3. B

Yardım Poco satmayı düşünüyorum öneri

Arkadaşlar elim de ki cihazı satıp yurt dışı kayıtlı iPhone almayı düşünüyorum kapanma durumu yokmuş Instagram'da sayfadan alacağım ne düşünüyorsunuz almalı mıyım sizce ?
  4. B

Yardım Instagram sorunu poco

Muiu 13 güncellemesine geçene kadar böyle bişi yoktu miui 13 guncelledim ve ınstagramdan gelen mesajları yukardan cevaplayamıyorum yanıtla diyorum ama basmıyor, ama onun yanin da ki beğene basınca beğeniyorum. Sildim yükledim düzelmedi sorun ne acaba bilen var mı
  5. B

Soru Miui 13

Arkadaşlar miui 13 güncellemesi geldi indiriyorum ama 3 GB dosyayı 2 gün de indiremedi gece bırakıyorum sabah bakıyorum 1 ilerlemiş ama dowloand klasörüne inmiş, miui_VAYUTRGlobal_V13.0.1.0.SJUTRXM_9d7d4ec87e_12.0 adlı klasör inmiş 3,1 GB yüklüyorum güncelleme paketinden resmi olmayan rom...
  6. B

Soru WhatsApp kamera

Pocodan önce TCl plex kullanıyordum cihazı değiştirdim fakat gene sorun aynı görüntülü konuşurken görüntü çok bozuk ve renkler sararmalı gibi saçma bi görüntü gösteriyor sebebi ne acaba bu durumun sadece wp de var bu durum
  7. B

Yardım Şarj sorunu

Telefonu 3 ay önce aldım daha önce hiç şarj sorunu yaşamadım ama son 3 gündür öğlen olmadan telefonun şarjı 65 e düşüyor bir sıkıntı var ama anlamadım 60 Hz de kullanıyorum sürekli sebebi ne olabilir acaba, ısınmayan telefon ısınmaya başladı bl falan kapak rom yüklemedim fikri olan var mı
Üst Alt