Burak9454 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Mi9 T MIUI 11 yüklenmeme sorunu?

Teşekkür ederim uyarın için stabil güncellemeler çıkınca paslaşalım saygılar...
  2. B

anladım ne kullanıyorsunuz bilgi edinmek isterim iostan androide geçince gözlerine ışık tutulmuş tavşan gibi oldum
  3. B

Hocam kusura bakmayın valla ben sizin konunuza baktım ama benim Recovery ara yüzü ile aynı olmadığı için risk alamadım çok teşekkür ediyorum ilgin için. Sende mi9T kullanıyorsun sanırım MIUI11 e güncelledinmi izlenimlerini paylaşırmısın?
  4. B

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bu cihazlara kanım ısındı
  5. B

Teşekkür ederim... Son bir tavsiye MİUI 11 de sıkıntı yaşayan modeller var sizce 9T modelinde sıkıntı olurumu?
  6. B

İnstall dedim sonra bu ekran geldi neleri seçmem gerek?
  7. B

Dosya bumudur acaba?
  8. B

ilk öyle yaptım ama twrp ekranı geldi yine gelirmi?
  9. B

şuan şarja taktım
  10. B

iniyor şuan ama bir kere indirdi sonra yine indir dedi indiriyorum şuan yazıcam size 1574000489 Android hocam güncelleme indi durum bu
  11. B

indirmiştim ama telefon recovery moda geçince kapatıp tekrar açtım indir yazısı tekrar çıktı. bende tekrar indiriyorum şuan biraz yavaş iniyor
  12. B

Cahilliğimi mazur görün uğraştım ama yapamadım vaktiniz varsa yada vaktiniz olduğu zaman adım adım yönlendirme şansınız varmı acaba? bekleyebilirim 1573996583 şuan bu pozisyondayım
  13. B

Teşekkürler bilgi için... Böyle Twrp ile falan uğraşmak istemediğim için yardım arıyorum normal bir şekilde güncelleme yapabilmem için nasıl bir yol izlemeliyim? cevabını arıyorum yorumlarınızı bekliyorum
  14. B

Anladım teşekkür ederim. Ben bu imei olayı için cihazı resmi olarak kayıt yaptırıp istenilen ücreti verip kayıt ettirmem mümkünmüdür acaba? Hard reset atmak istedim fastboot yüklü galiba sanırım böyle bir ekraan çıktı dahada ileri gidemedim böylece kaldı
  15. B

Evet 2. el olarak aldım ve cihaza imei atılmış olarak aldım. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim roomu iptal ettirip normale dönne şansım varmı?
Üst Alt