burak8555 kullanıcısının son içeriği

1. burak8555

Çözüldü custom rom kurulum Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu

Sorun persist dosyası değil veya ne bılım tlf bı arza vs yok sadece fastboot erase frp kodun yazmak yeterlı oluyor ve şuan ne lineageos veya crdroid rom kuruyorum hata alınca kod yazıyorum hemen düzelıyor haberınız olsun çözüm budur umarım sızde benım gibi 3 gün almaz boyle küçük hata bulmak ıçın
  2. burak8555

Yardım Bilinmeyen bir hata nedeniyle cihazda oturum açılamıyor 24 saat sonra hatası verıyor

Tlf lineage rom kurunca google Bilinmeyen bir hata nedeniyle cihazda oturum açılamıyor 24 saat sonra hatası verıyor bunun neden nedır nasıl düzeltırım bu sebepten tlf parmak ızı de hata verıyor
  3. burak8555

Yardım Custom ROM kurarken "Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu" hatası veriyor

custom açtım bu kezde hesap ekle dıyorum Bilinmeyen bir hata nedeniyle cihazda oturum açılamıyor 24 saat sonra hatası verıyor
  4. burak8555

Yardım Custom ROM kurarken "Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu" hatası veriyor

redmı 10 pro bunun kuruyorum LineageOS Downloads ve Release MindTheGapps-15.0.0-arm64-20250214_082511 · MindTheGapps/15.0.0-arm64 kuruyorum 1754654080 yok bakmadım yer kalmadı
  5. burak8555

gapss değiştirdım gene aynın imel var hat takılı değil ama internet modem bağlıyorum
  6. burak8555

Custom ROM kurarken "Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu" hatası veriyor
  7. burak8555

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G nasıl sizce

Redmi Note 12 Pro 5G nasıl bı tlf -
  8. burak8555

Soru Bootloader kilidi açacağım

Hiç bir şekılde benın bıldığım bootloader kilidini açmak verıkaybı olmadan olmuyor
  9. burak8555

Çözüldü custom rom kurulum Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu

global rom kurduktan sonra biraz beklı mı hata var ıse nasıl düzelte bılırm
  10. burak8555

Cihaz bul depolama alanı hasarlı bu cihaz güvenli değil' Hatası yüzüne olabılır mı acaba
  11. burak8555

custom rom kurulum Google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu hatası
Üst Alt