Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustam çok soru soruyorum kusura bakmayın Xiaomi Flash Tool - Official Mi Flash Tool linkteki program ile yapılır mı yoksa attığınız video ile mi yapayım
telefonum kendi kendine çöktü geri açılmadı telefoncuya verdim yeni sistem kurup verdi ilk başta sıkıntı yoktu bir süre sonra kasmalar ve takılmalar başladı bu gün fark ettim normalde şarjı 1 gün rahat giden telefon 4 saat gibi sürede şarjı bitti tekrar eski versiyon v14 de falan düşürmeme...
bende bilmiyorum mi14 de iken çok güzel çalışıyordu.hyperos a geçtikten 1 hafta içinde kasmalar takılmalar oldu bu sıralar da kendini kapatmaya başladı yapan yere götürdüm 1250 tl istedi para konusunda sıkışık olduğum için yaptıramadım
arkadaşlar telefonum kendi kendine çöktü ve açılmadı sistem dosyaları çöktü gibi bir şey diyordu. Telefoncuya verdim yeni sistem yükleyip verdi yeni sistem hyperOs bu sistem yüklendiğinden bu yana telefon çok fazla kasıyor ve kendi kendine kapanıyor sürümden mi oluyor acaba düşürmem için...