Burak800 kullanıcısının son içeriği

1. Burak800

Yardım Redmi note 12 pro 5g speed

:D sıfır bilgi ile giriyorum forumlara baktım da pek bir şey anlamadım 1746050239 ustam siz pcye bağlanıp yapsanız ne kadar istersiniz ?
  2. Burak800

kilit ne oluyor
  3. Burak800

ustam çok soru soruyorum kusura bakmayın Xiaomi Flash Tool - Official Mi Flash Tool linkteki program ile yapılır mı yoksa attığınız video ile mi yapayım
  4. Burak800

ustam bunu yaptıktan sonra lmei gider mi ? giderse telefon direkt mi kapanıyor yoksa 2-3 ay sürem var mı
  5. Burak800

tşk yapmayı deneyecem umarım eskisi gibi düzgün kullanabilirim.
  6. Burak800

telefonum kendi kendine çöktü geri açılmadı telefoncuya verdim yeni sistem kurup verdi ilk başta sıkıntı yoktu bir süre sonra kasmalar ve takılmalar başladı bu gün fark ettim normalde şarjı 1 gün rahat giden telefon 4 saat gibi sürede şarjı bitti tekrar eski versiyon v14 de falan düşürmeme...
  7. Burak800

Yardım Redmi note 12 pro 5g speed sürüm düşürme

bende bilmiyorum mi14 de iken çok güzel çalışıyordu.hyperos a geçtikten 1 hafta içinde kasmalar takılmalar oldu bu sıralar da kendini kapatmaya başladı yapan yere götürdüm 1250 tl istedi para konusunda sıkışık olduğum için yaptıramadım
  8. Burak800

Yardım Redmi note 12 pro 5g speed sürüm düşürme

arkadaşlar telefonum kendi kendine çöktü ve açılmadı sistem dosyaları çöktü gibi bir şey diyordu. Telefoncuya verdim yeni sistem yükleyip verdi yeni sistem hyperOs bu sistem yüklendiğinden bu yana telefon çok fazla kasıyor ve kendi kendine kapanıyor sürümden mi oluyor acaba düşürmem için...
Üst Alt