Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle iyi günler.
Cihazım 2.el ve alırken ben değil abim gitti
Cihazımın mi şifresini bilmiyorum kendi adıma bir hesap yok sanırsam çünkü kendim oluşturmadım..
İkinci alan arkaplanda şarj yiyor silmek istiyorum fakat istediği mi hesabını ve şifresini bilmiyorum.şu anda da aldığımız şahısı...
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler.
Redmi Note 4 Cihazıma 2 gün önce miui 11 geldi yükledim, yükledikten0 sonra telefon dark mode olarak açıldı fakat dark mode seçeneği yok.
Güncellemeyi yapan arkadaşlar seçenek var ya da yok diye bilgilendirirse sevinirin
Not:Herhangi bir tema...
Arkadaşlar redmi note4 cihazıma sabah 6da miui 11 günc. Geldi fakat okulda olduğum için mobil veriden indirmek istemedim yaklaşık 1 saat öncesine kadar vardı fakat şu anda görünmüyor ne yapacağım tekrar gelir mi, gelirse ne kadar sürer?
Gayet başarılı. Devam etmenizi öneririm çok güzel bir hobi ve güzel yapıyorsunuz.
Zedge gibi yerlerde paylaşabilirsiniz hocam oralarda mutlaka kullananlar olacaktır.
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Miui uygulamalara kendi pil tasarrufunu uyguluyor otomatik olarak, ondan diye düşünüyorum fakat hiç girip denemedim üşendiğimden :)