Burak13 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Redmi note 4 gcam

Redmi note 4 için gcam mevcut mu arkadaşlar? Miui 9 için varmış telefonum miui 11
  2. B

Yardım Mi Hesap Şifresi

Öncelikle iyi günler. Cihazım 2.el ve alırken ben değil abim gitti Cihazımın mi şifresini bilmiyorum kendi adıma bir hesap yok sanırsam çünkü kendim oluşturmadım.. İkinci alan arkaplanda şarj yiyor silmek istiyorum fakat istediği mi hesabını ve şifresini bilmiyorum.şu anda da aldığımız şahısı...
  3. B

Soru Redmi Note 4 miui11 Dark Mode

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler. Redmi Note 4 Cihazıma 2 gün önce miui 11 geldi yükledim, yükledikten0 sonra telefon dark mode olarak açıldı fakat dark mode seçeneği yok. Güncellemeyi yapan arkadaşlar seçenek var ya da yok diye bilgilendirirse sevinirin Not:Herhangi bir tema...
  4. B

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Bari sabahın köründe değil de öğle vakitlerinde gelseydi. Saat sabahın 6sında verip de 11de geri çekmenin ne mantığı var
  5. B

Yardım Güncelleme gitti

Arkadaşlar redmi note4 cihazıma sabah 6da miui 11 günc. Geldi fakat okulda olduğum için mobil veriden indirmek istemedim yaklaşık 1 saat öncesine kadar vardı fakat şu anda görünmüyor ne yapacağım tekrar gelir mi, gelirse ne kadar sürer?
  6. B

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

Hocam sabah saatlerinde ayarlar uygulamasından geldi 6 buçuk gibi fakat yaklaşık 1 saat önce gitti gelir mi geri ne yapmalıyım?
  7. B

Arkadaşlar redmi note 4x cihazıma sabah saatlerinde güncelleme geldi 15 dakika öncesine kadar vardı şu anda yok. Ne yapacağım geri gelir mi?
  8. B

Hocam okuldayım güncellemeyi gidince yapacağım yazarım size
  9. B

Redmi note 4 cihazım miui 11 aldı sabah saatlerinde gecikmedi çok şükür Bir kontrol edin hocam isterseniz
  10. B

Hocam güya 2.etapta güncelleme alacak çoğu modele gelmedi aksayacak biraz galiba Redmi Note 4X cihazım bana da gelmedi
  11. B

Evet hocam öyle. Bu arada redmi note4x e miui 11 gelecek fakat redmi note 4ü bilmiyorum biraz karışık
  12. B

Sohbet Kendi Çekimim Fotoğraflar

Rica ederiz hocam, asıl biz teşekkür ederiz. Yakıştı sanki :)
  13. B

Sohbet Kendi Çekimim Fotoğraflar

Gayet başarılı. Devam etmenizi öneririm çok güzel bir hobi ve güzel yapıyorsunuz. Zedge gibi yerlerde paylaşabilirsiniz hocam oralarda mutlaka kullananlar olacaktır.
  14. B

Yardım Arka Planda (Görev yöneticisi) uygulama süreli kapanıyor.

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Miui uygulamalara kendi pil tasarrufunu uyguluyor otomatik olarak, ondan diye düşünüyorum fakat hiç girip denemedim üşendiğimden :)
  15. B

Yardım MIUI 11 ekran sorunu

Hocam duvar kağıdından gibi duruyor ama? Uygulamalarda vs görünüyor mu?
Üst Alt