burak11 kullanıcısının son içeriği

1. burak11

Yardım Twrp ile güncelleme Mi10T Pro

sa bende IMEI atılmış mi10t pro var 12.0.4 android 10 rom var güncelleme almıyor twrp ile 12.5 android 11 atabilirmiyiz güncelleme gidermi bilgisayar yok
  2. burak11

Soru MIUI 11 mi 12 mi Redmi Note 8 Pro

Arkadaşlar 1 seneden fazladır 11 sürümünü kullanıyorum pil olarka sorun çekmedim 12 ye geçmememin sebebi pil konusuydu sizce geçmelimiyim ?
  3. burak11

Yardım Game Turbo Hakkında

Arkadaşlar şu kısıma nasıl uygulama ekleyebiliriz varmı bilen miui 11
  4. burak11

Yardım Sistem Launcher

Merhaba arkadaşlar kullandığınız 8 pro için son sürüm MIUI launcher varmı benim telefonumda sürekli durduruluyor hatası alıyorum.
  5. burak11

Yardım Xiaomi Launcher

telefonuma APK mirror üzerinde mi launcher yüklüyorum ama sistem sürekli durduruluyor nasıl güncelleme yapabilirim . Telefon MIUI 11 redmi note 8 pro
  6. burak11

Yardım Redmi Note 9 Pro Arayüz Sorunu

Arayüz geçişlerinde ciddi derecede kasma var cihaz 1 aylık tr garantili Türkiye rom var neden bu sorun var yardımlarınızı bekliyorum.
  7. burak11

Yardım Sim Sorunu Redmi Note 8 Pro

Arkadaşlar cihazı yeniden başlattığım zaman sim olmuyor ancak tekrar dan yeniden başlattığım zaman geliyor neden bu sorun var ben magisk yüzünden olduğunu düşünüyorum. (Root+Twrp) li cihaz
  8. burak11

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro EU BL Kildi Kapalı

Arkadaşlar telefonun bl kilidi kapalı iken rom kurmak mümkün müdür ? Arkadaşımın telefonu eu rom var global atmak istiyoruz ?
  9. burak11

Yardım Redmi note 8 pro yeniden başladı twrp !

Telefon bugün kendini yeniden başlattı ve artık açılmıyor sürekli twrp den açılıyor lütfen yardım edin !!!
Üst Alt