burak0640 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Çin cihazda BL nasıl açılır?

Ben yaptırmadığım aldığımda kayıtlıydı. Rom değiştirmek istiyorum da imkansız gibi duruyor sanırım. Rom sürümünüm sonunda NOUPDATE yazıyor
  2. B

Soru Çin cihazda BL nasıl açılır?

Çin cihazım var server kayıtlı. Üstünde hyperos 2.0 var güncellemek istiyorum. Ama bt kilidi nasıl açıcam. Xiaomi topluluğundan deneyince uygulama kota hatası veriyor. Çin sürüm olması bt açmada yada rom atmada sıkıntı olur mu?
  3. B

Soru HyperOs güncelleme

Direnç değil server kayıtlı cihaz
  4. B

Soru HyperOs güncelleme

Bt kilidi açmaya kalksam telefon kitlenir mi? Birde kayıt gider mi acaba?
  5. B

Soru Kayıtlı telefon rom atma

Geçen hafta çin sürümü çift hat kayıtlı aldım. Hyper os 2.0 var telefonda bt kilidi kapalı. Telefoncu güncelleme gelmez sende uğraşma kitlersin dedi. Uğraşmaya değer mi yoksa bu sürümü daha kolay güncelleyebilir miyim?
  6. B

Soru HyperOs güncelleme

Geçen hafta kayıtlı mi15 aldım. Bt kilidi kapalı üzerinde HyperOs 2.0.114.0 mevcut. Aldığım kişi güncelleme almaz dedi. Ayarlardan güncelleme gözükmüyor. Ama yeni sürümü çıkmış bu sürümü nasıl güncellerim. Çin sürümü telefon
  7. B

Yardım 11T rom nasıl atılır ?

Cihazım 13.0.2 yüklü. Rom atmayı düşünüyorum imei sıfırlancak biliyorum. Yılbaşında tekrar sıfırlanma hakkı ile seneye 8. aya kadar sıkıntı olmucak. Cihaza nasıl rom yüklerim 9T kullanıyordum önceden ve TWRP üzerinden atıyorduk bunda nasıl acaba ?
  8. B

Tavsiye Mi 11T Pro vs Oneplus 9vs 11T

Bu üç cihaz arasında kaldım yurtdışı alıcam. 11T de imei gitme sorunu kafama takıldı. 11T pro da anakarta müdahale bu yüzden bu ikisinde şüpheliyim Oneplus 9 modeli seçmeli miyim sizce ?
  9. B

Soru Rom öneri yapar mısınız

İyi günler herkese. Şuan son sürüm eu betadayım. Ama şarj 5 saat anca gidiyor ve bazen kasmalar oluyor. Aosp olur miui olur farketmez hangi rom sürüm önerirsiniz. Miui10-11 farketmez sadece telefon stabil ve şarjı iyi olsun
  10. B

Yardım Twrp şifre sorunu

İyi günler. Twrpde android 11 msm xtented rom kurdum rom çok hoş ama magisk yüklemek için twrp ye girdim şifre soruyor şifreyi giriyorum ama hatalı diyor çözümü nedir bunun orange Fox da denedim aynısı oldu
  11. B

Yardım Mi logosunda kaldı

İyi günler. Telefonda twrp yükseltmeye çalıştım kurcaladım vs yapamadım boşver diyip açmaya çalıştım mi logosunda kalıyor twrp açılıyor. Mi flash ile rom yüklemek istiyorum ama bi türlü indirme linklerini bulamadım yardımcı olur musunuz
  12. B

Yardım Şarj az gidiyor tekrar IMEI

Şarjım ekran süresi max 7 saat alıyorum ki oyun yok bunun içinde IMEI işlemi kendim yaptım aynı yolla bidaha yapsam ama qcn dosyasını farklı denesem sorun çözülür mü. Şuan ki rom Revos miui11 stabil
  13. B

Soru Mi9T için rom önerisi

Şuan MIUI 12 Masik kullanıyorum şarjım çok az gidiyor hem şarj için hem akıcılık için telefonu yormayan MIUI yada AOSP rom önerir misiniz parmak izi ortam ekranda sıkıntı olmasın lütfen
  14. B

Çözüldü Telefon fastbootta kaldı

Mi9t cihazıma pixel experince kurucaktım wipe data silip romu kurdum sistem yeniden başlattım fastbootta düştü twrp giriyorum romu kuruyom yine aynısı oluyor çözümü nedir
  15. B

Yardım TWRP sdcard sorunu

Mi9t cihazıma twrp yükledim rom değiştirmek istiyorum yada magisk kurmak istiyorum twrpden flashlamak için girdiğimde hafızamdaki klasörler değişik büyüklü küçüklü harf ve rakamlar yazılı ve pc de böyle gösteriyor dosya atamıyorum telefona flashlıyamıyorum bu yüzden ve her twrp girdiğimde şifre...
Üst Alt