Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım 13.0.2 yüklü. Rom atmayı düşünüyorum imei sıfırlancak biliyorum. Yılbaşında tekrar sıfırlanma hakkı ile seneye 8. aya kadar sıkıntı olmucak. Cihaza nasıl rom yüklerim 9T kullanıyordum önceden ve TWRP üzerinden atıyorduk bunda nasıl acaba ?
Bu üç cihaz arasında kaldım yurtdışı alıcam. 11T de imei gitme sorunu kafama takıldı. 11T pro da anakarta müdahale bu yüzden bu ikisinde şüpheliyim Oneplus 9 modeli seçmeli miyim sizce ?
İyi günler herkese.
Şuan son sürüm eu betadayım. Ama şarj 5 saat anca gidiyor ve bazen kasmalar oluyor. Aosp olur miui olur farketmez hangi rom sürüm önerirsiniz. Miui10-11 farketmez sadece telefon stabil ve şarjı iyi olsun
İyi günler.
Twrpde android 11 msm xtented rom kurdum rom çok hoş ama magisk yüklemek için twrp ye girdim şifre soruyor şifreyi giriyorum ama hatalı diyor çözümü nedir bunun orange Fox da denedim aynısı oldu
İyi günler.
Telefonda twrp yükseltmeye çalıştım kurcaladım vs yapamadım boşver diyip açmaya çalıştım mi logosunda kalıyor twrp açılıyor. Mi flash ile rom yüklemek istiyorum ama bi türlü indirme linklerini bulamadım yardımcı olur musunuz
Şarjım ekran süresi max 7 saat alıyorum ki oyun yok bunun içinde IMEI işlemi kendim yaptım aynı yolla bidaha yapsam ama qcn dosyasını farklı denesem sorun çözülür mü. Şuan ki rom Revos miui11 stabil
Şuan MIUI 12 Masik kullanıyorum şarjım çok az gidiyor hem şarj için hem akıcılık için telefonu yormayan MIUI yada AOSP rom önerir misiniz parmak izi ortam ekranda sıkıntı olmasın lütfen
Mi9t cihazıma twrp yükledim rom değiştirmek istiyorum yada magisk kurmak istiyorum twrpden flashlamak için girdiğimde hafızamdaki klasörler değişik büyüklü küçüklü harf ve rakamlar yazılı ve pc de böyle gösteriyor dosya atamıyorum telefona flashlıyamıyorum bu yüzden ve her twrp girdiğimde şifre...
Forumda araştırdım düzgün birşey bulamadım bugün aldım telefonu kilidi açıcam hesabım önceden mi5e kayıtlıydı sildim yeni telefonu ekledim bu kadar bekletmeleri saçma değilmi ? Çözümü yok mudur ?
İyi günler.
Mİ5 cihazım miui10 da can çekişiyor resmen eu rombeta kullanıyordum çok kasınca masik U2.4 sürüme geçtim miui10 bundada telefon tutuluyor gibi.
Miui8de telefon efsane akıcı ama Ns özelliği olmayınca kullanasım gelmiyor. Ns özelliği olan miui9 yads miui8 rom sürümü önerir misiniz?