Burak00 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Acil yardım one plus nord 2

merhaba arkadaşlar ben yurtdışında kalıyorum bi telefonum var nord 2 rom yüklerken maalesef telefon açılmıyor twrp den birşey yüklemiyor bana nasıl tekrar stock roma geçeceğim için yardım edermisiniz acil.
  2. B

Soru watch 5 plus

Esselamu Aleykum arkadaşlar apple watch'a benzeyen bu saat sizce alınır mı 299 tl lik bir fiyatı var ? yada önerebilceğiniz varsa iyi olur.
  3. B

Yardım Cihaz değişikliği

Esselamu aleykum arkadaşlar elimde redmi not 8 pro 6/128 cihaz var redmi 9s ile kıyaslarsak hangisi daha uygun?
  4. B

Yardım VoLTE

Esselamu aleykum arkadaşlar xiaomi redmi not 8 pro kullanıcısıyım VoLTE aktif etmek istiyorum aşağıdaki çıkan yazı VoLTE carrier check was enabled mi olması lazım disabled mi ?
  5. B

Soru Redmi Not 8 pro android 10 ??

Esselamu aleykum beyler redmi not 8 proya android 10 gelmedi ne zaman gelicek bu güncelleme ?
  6. B

Soru Telefon değişikliği

Esselamu Aleykum arkadaşlar xiaomi redmi not 8 pro dan iphone 11 pro max geçiş yapıcam ilerde İnşaAllah bu 11 pro max tavsiye ediyormusunuz biliyorum komik bir soru oldu ama Idea~~
  7. B

Çözüldü Kilit ekranında bildirim

Merhaba beyler ben xiaomi redmi not 8 pro kulanıyorum whatsapdan mesaj gelince telefon ekranı kapalı iken açılmıyor nasıl yapabilirim ? halledildi.
  8. B

Yardım Alvays on display

Merhaba beyler benim cihazım xiaomi redmi not 8 pro youtubda alvays on display videosunu gördüm aynısını yaptım fakat ekran kapandığında gelmiyor sebebini bilen var mı?
  9. B

Soru Redmi Not 8 Pro android 10

Esselamu Aleykum arkadaşlar android 10 ne zaman redmi not 8 pro ya gelir ses seda yok gibi?
  10. B

Soru Redmi Not 8 Pro Android 10

Esselamu Aleykum arkadaşlar redmi not 8 proya android 10 güncellemesi ne zaman gelir bilgisi olan var mı ?
  11. B

Yardım HepsiBurada.com güvenilir mi?

Mehraba beyler bu site güvenilir midir ve cihaz global sürümümüdür ??
  12. B

Yardım Yardım. kararsızım

Merhabalar beyler redmi not 8 pro 64 veya 128 gb tavsiye edermisiniz ?
  13. B

Yardım Redmi not 7 eu rom

Merhaba beyler ben özelliği bol olan romlar seviyorum bu eu romu tavsiye edermisiniz ?
  14. B

Yardım Redmi Not 7

merhaba beyler telefonu pc ye bağlayıp stock rom atıcam fakat bağladığımda fastboot mod da tekrar gidiyor usb bağlantısı ??
  15. B

Yardım Redmi not 7 custom rom

Güncelleme alıyor mu?
Üst Alt