Burak Soysal kullanıcısının son içeriği

1. Burak Soysal

Uygulama ReVanced - Vanced Güncel Sürüm (Güncelleniyor)

yeni sürüm yayınlandımı hocam şuanki sürüm'de fixleme oldu galiba.
  2. Burak Soysal

Yardım Mi 12T Kasa Değişimi

Tahmini fiyat ne çıkar hocam akrabam fiyat istiyor ona göre karar verecek yaptırmaya
  3. Burak Soysal

Yardım Mi 12T Kasa Değişimi

Dostlar cihaz akrabamın sinirden yumruk atmış ekrana ekran'da herhangi bir kırık vs hiçbir şey yok fakat kasa'da yamukluk var hafif ve arka cam'da'da görseldeki gibi çatlama mevcut tahmini ne kadar masraf çıkar bu cihaza? Cihaz çalışıyor herhangi bir problemi yok çalışmasında vs İstanbul...
  4. Burak Soysal

Sohbet Xiaomi' de işler değişmeye mi başladı ?

Titiz kullanmama rağmen cihaz kapandı kendiliğinden :D
  5. Burak Soysal

alındığı tarihte o popüler'di bizde ondan mütevellit aldık ama malesef elimizde patladı cihaz :D samsung a35 5g ile yola devam xiaomi defterini kapattım temelli :D
  6. Burak Soysal

Yardım POCO X3 Pro Ordu ilinde reballing işlemi yapan yerler

Ben Samsung 'a geçtim kafam rahat artık XİAOMİ'Yİ bir daha almak kaydı ile bu defteri kapattım ben 😄
  7. Burak Soysal

Rom olayında sadece Endonezya romu varsa cihazın onu atıp bırakıyordum ben tabi onu atana kadar herşey düzgün olmasına rağmen program hata verip romu atmaması vs bir ton sıkıntılı iş şuan Samsung'ta kafam çok rahat:)
  8. Burak Soysal

Yardım POCO X3 Pro Ordu ilinde reballing işlemi yapan yerler

https://forum.miuiturkiye.net/konu/cepmarket-teknoway-magduriyeti.146364/ Benden sana tavsiye hiçbir şekilde cihazı tamir ettirme olduğu gibi sat YouTube'de arattiysan ilk bu konumdaki şahısların video'su çıkıyor
  9. Burak Soysal

Önceden yd cihaz mantılı geliyordu fiyatlar uygun ve tr cihazı gibi işini düzgün biri IMEI atınca cihadaki IMEI gitmiyordu fakat şuan bu işlemler yalan oldu ve hep maliyet olarak bizlere döndü bundan mütevellit evdeki cihazları tr garantili Samsung'a geçiriyorum şuan 4 adet tr cihazı var 2'si...
  10. Burak Soysal

Yardım Şarj hızı Arttırma

Sorun olmaz açabilirsiniz
  11. Burak Soysal

Sohbet Mi 10T Kaça İlana Koyayım?

Dostlar cihaz babamın tutturdu ya Samsung A25 5G veya A35 5G al diye halihazırda ilanlara bakıyorum takas yapmak için fakat İstanbul'da takas yapacak adam bulamadım sahibinden'de halihazırda kaç TL'den İlana Koyayım cihazı? Acil satmam lazım fakat ölü fiyattanda gitsin istemiyorum. Cihaz yd
  12. Burak Soysal

Satış Vodafone Kodu (%62 İndirimli Paketler) - Kodlar Tükendi!

Görseldeki tarifeler %62 indirimle kaç TL geliyor?
  13. Burak Soysal

Diğer H.Kadıoğlu Hk.

Halihazırda işinizin ehlisiniz İstanbul Anadolu yakasında da yeriniz olsa tadından yenmezdi sanırım Avrupa'da mevcut diye biliyorum
  14. Burak Soysal

Diğer H.Kadıoğlu Hk.

Yes~~inlove~~yn~~
Üst Alt