Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar cihaz akrabamın sinirden yumruk atmış ekrana ekran'da herhangi bir kırık vs hiçbir şey yok fakat kasa'da yamukluk var hafif ve arka cam'da'da görseldeki gibi çatlama mevcut tahmini ne kadar masraf çıkar bu cihaza?
Cihaz çalışıyor herhangi bir problemi yok çalışmasında vs
İstanbul...
alındığı tarihte o popüler'di bizde ondan mütevellit aldık ama malesef elimizde patladı cihaz :D samsung a35 5g ile yola devam xiaomi defterini kapattım temelli :D
Rom olayında sadece Endonezya romu varsa cihazın onu atıp bırakıyordum ben tabi onu atana kadar herşey düzgün olmasına rağmen program hata verip romu atmaması vs bir ton sıkıntılı iş şuan Samsung'ta kafam çok rahat:)
https://forum.miuiturkiye.net/konu/cepmarket-teknoway-magduriyeti.146364/
Benden sana tavsiye hiçbir şekilde cihazı tamir ettirme olduğu gibi sat YouTube'de arattiysan ilk bu konumdaki şahısların video'su çıkıyor
Önceden yd cihaz mantılı geliyordu fiyatlar uygun ve tr cihazı gibi işini düzgün biri IMEI atınca cihadaki IMEI gitmiyordu fakat şuan bu işlemler yalan oldu ve hep maliyet olarak bizlere döndü bundan mütevellit evdeki cihazları tr garantili Samsung'a geçiriyorum şuan 4 adet tr cihazı var 2'si...
Dostlar cihaz babamın tutturdu ya Samsung A25 5G veya A35 5G al diye halihazırda ilanlara bakıyorum takas yapmak için fakat İstanbul'da takas yapacak adam bulamadım sahibinden'de halihazırda kaç TL'den İlana Koyayım cihazı? Acil satmam lazım fakat ölü fiyattanda gitsin istemiyorum. Cihaz yd