bur4karsln kullanıcısının son içeriği

1. bur4karsln

Yardım Xiaomi Telefona POCO Launcher nasıl kurulur?

Xiaomi telefonuma POCO Launcher kurmak istiyorum. Ama kurduğumda "dosyalar çakışıyor" filan diyor. Nasıl kuracağım?
  2. bur4karsln

Yardım Hyperos 2 Kontrol Merkezi Animasyonu Yok!

Hyperos 2'deki Kontrol Merkezi Animasyonu Yok. Aşağı çekince eskisi gibi birden bire beliriyor simgeler. Ama yeni'de üssten aşağa doğru şık bir şekilde açılıyor. Nasıl yaparım bu Animasyonu? Bu arada cihazım Rootlu. (VİDEO EKTE VAR!)
  3. bur4karsln

Yardım System Uİ Plugin güncelleyince bootloop oluyor?

Baya araştirdım ama bulamadım. Size zahmet atarmısınız bulursanız 🙏
  4. bur4karsln

Yardım System Uİ Plugin güncelleyince bootloop oluyor?

Merhaba, telefonumda kontrol merkezini aşağı kaydırınca animasyon yok. O yüzden APK mirrordan System Uİ Plugin güncelledim ama. Telefon siyah ekran oldu, bootloop'a girdi. Sonra düzeldi. System Uİ Plugin'i nasıl güncellerim. Bilen var mı? (Root var)
  5. bur4karsln

Yardım Hyperos 2.1 akıcı animasyon nasıl yaparım?

Merhaba, tiktokda filan görüyorum hyperos 2 de çok akıcı animasyonlar var, uygulamaya gir çık yapınca çok akıcı oluyor. Bir de paralel animation var. Hyper Ceiler modülünde aradım bulamadım. Nasıl yaparım bu animasyonları? Bende de var ama hızlı yapınca takılıyor. Önerisi olan var mı?
  6. bur4karsln

Yardım EU rom da AI hizmetleri çalışmıyor

Yok circle to search demiyorum genel olarak ai hizmetleri yok
  7. bur4karsln

Nasıl kapatcam
  8. bur4karsln

Yardım AI Hizmetleri Yok!

Rootlu Çin romlu cihazımda ayarlar kısmında "AI Hizmetleri" yok. Yani tüm yapay zeka özelliklerinin bir arada olduğu kısım yok. Bunu nasıl çözerim. Hyper Ceiler modülünde aradım onda da bulamadım. Alta ekledim demek istediğimi. Bilen varsa yardımcı olabilir mi 🙏
  9. bur4karsln

Bendede aynı durum var, çözdünüzmü
  10. bur4karsln

Mod Cemiuiler / HyperCeiler | Özelleştirme Modu

Hocam benim çin rom cihazım var ama global özellikleri yok hyper ceiler ile hangi global özellikleri getiririm. Mesela telefonun ayarlar uygulamasında HyperAI Özellikleri diye bir kısım yok?
  11. bur4karsln

Yardım Çin romlu cihazımda global rom özelliklerini kullanmak?

Rootlu xioami çin cihazım var. Bu cihazda global romdaki özellikleri kullanabilir miyim veya bunu sağlayacak modül varmı? Aslında HyperCeiler modülünde "Ayarların Global Versiyonu" var ama sadece görsel olarak değişiyor. Mesela ayarlar uygulamasında "HyperAI Özellikleri" kısmı yok. AI Altyazı...
  12. bur4karsln

Çözüldü Root attıktan sonra Antutu düştü?

Hocam fps modülünü kapattım 900.000'e çıktı skor
  13. bur4karsln

Ben pil ve performansı sildim ondan olabilir mi performans düşmesi?
  14. bur4karsln

Bir kaç modül siliyim o zaman. Bir de performans arttırmak için modül öneriniz var mı?
Üst Alt