Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba.
Note 8 Pro'nun kamera performansından pek memnun değilim. Video da stabilizasyon hiç yok sanırım, haraketli video çekince bayağı kötü sonuç veriyor.
Fotoğrafta ise aşırı keskin çekiyor, keskin çektiği içinde çok fazla bozulmalar oluyor. Fotoğraftataki keskinlik daha az olsa...
Merhaba arkadaşlar.
Spotify'de şarkı açıp telefonu cepe attığımda Spotify'ın kilit ekranda görünen ileri,geri,durdur gibi tuşlarına cep modu açık olmasına karşın bir şekilde ekran açılıyor ve bu butonlara basılıyor ve şarkı ya değişiyor ya da duraklatılıyor. Bu durum ile başka telefonlarla hiç...
Örneklere bakınca GCAM'ın daha iyi olduğu görünüyor fakat malesef benim Note 8 Pro'da sağlıklı çalışmıyor. Her fotoğraf çekişimde yükleme halkası 2-3 saniye boyunca görünüyor. İlerleyen dönemlerde tekrardan denerim.
Normal kamerada aşırı bir keskinleştirme durumu var, bana göre fotoğrafı ve...
Açıkçası iPhone'lara para yetmediği için Android'e geçiş yaptım 6S Plus'tan. Aslında 6S Plus hala çalışıyor fakat hem biraz sıkıldım hem de kamera performansı biraz daha iyi cihaza ihtiyaç duyduğumdan Note 8 Pro aldım. Öncelikle 1 haftalık kullanım sonrası iPhone 6S'in donanim olarak daha düşük...
Herkese merhaba.
Not: Öncelikle belirteyim internet hızıyla alakalı bir sıkıntı yok, hem mobil hem de WiFi 60+mbps internet ile aynı sorunu yaşamaktayım.
Instagram'da gezinirken bir fotoğrafa tıkladığımda bazen siyahsiyah ekran ve dönen yükleme simgesi görünüyor. Bazen de fotoğraf direkt...
Google'ın gelmemesi çok sinir bozucu, ümidi kestim esasen ama yine de ara ara deniyorum. Dün nasıl olduysa kısa bir süre Google açıldı sonra tekrar kendi tarayıcısı..
Merhabalar.
Bazı arkada çalışmasını istediğim uygulamaların bildirim çubuğunda ekran görüntüsünde olduğu gibi görüntüsü görünüyor, uygulamanın aynı şekilde çalışıp fakat buradan bunları yok etmenin yolu var mıdır acaba?
Aarkadaşlar ayrca aslında foruma baktım fakat çözüm bulamamıştım, bu...
Merhaba. Uzunca süredir iPhone 6S kullanıyordum, memnundum fakat işim nedeniyle gün içerisinde çok fazla mail ve Whatsapp bildirimi alıyorum. iPhone'da düşen mail bildirimleri kilit ekranında gruplansa da tek tıkla açılabiliyor her bildirim ayrı ayrı parça olarak görünebiliyor ve bu...