Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla bilmiyorum hocam daha yeni band20 aktifmi diye baktım aktifti, kapattım internet hızlandı telefon kilitlenince yani kapanınca internet yine aynısı oluyor anlayamadım gitti
Sağolun hocam teşekkür ederim deneyeyim, bir de sorum var hocam ben yaklaşık bi 10 kadar qcn denedim ama hiçbiri olmadı acaba bu cihazın model numarasına göre değişiyormu
arkadaşlar merhaba poco x3 nfc cihazımda 4.5g sorunu var elinde aynı cihazın qcn dosyası yada kendi cihazından yedekleyip verebilecek varmı bir çok qcn denedim olmadı
hocam denemediğim qcn dosyası kalmadı yinede olmadı bir de bunu deneyeyim bakalım
Hocam hangisini deneyeyim 3 tane qcn 1 tane xqcn dosyası var yoksa hepsini tek tek mi deneyeyim
Herkese merhaba öncelikle size sorunumdan bahseyedeyim cihazım poco X3 NFC global versiyon ve IMEI reapirli. Cihazım 4.5g de iken internet çok yavaş çekiyor hatta hiç çekmiyor 3g ye alınca hızlanıyor ama ondada kopmalar oluyor imei sini değiştirdim farklı qcn dosyaları ile yeniden repair yaptım...
Hocam o aarakadaşla bende iletişime geçtim 5-6 tane qcn attı hepsini denedim ama benim sorunum hâlâ aynı anlamadım gitti ve bu sorun çok canımı sıkmaya başladı.
Herkese merhaba benim bir sorunum vardı ilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Cihazım poco x3 NFC imei repairli bl kilidi açık ve MIUI 14 yüklü sorunum şu telefon 4.5g de çok yavaş çekiyor hatta hiç çekmiyor diyebilirim 3g de daha hızlı çekiyor. 2-3 tane Qcn dosyası denedim ama...