bulutdemirel34 kullanıcısının son içeriği

1. B

Alış Mi8 Global Versiyon 128 yada 256 GB ''Gold'' Arıyorum

Herkese merhaba arkadaşlar acil nakit ihtiyacım olduğu için telefonumu uygun fiyata vereceğim; Xiaomi Mi8 256 GB İki hattıda pasaport kayıtlı. Arka cam değişmiş. Mikrofon sesini çok açınca karşı taraf kendi sesini duyuyor. Kutusu,hızlı şarj aleti ve kulaklık jak dönüştürücüsü ile vericem BU...
  2. B

Alış Alınık Mi 8se ve Mi 8 lite

Herkese merhaba arkadaşlar acil nakit ihtiyacım olduğu için telefonumu uygun fiyata vereceğim; Xiaomi Mi8 256 GB İki hattıda pasaport kayıtlı. Arka cam değişmiş. Mikrofon sesini çok açınca karşı taraf kendi sesini duyuyor. Kutusu,hızlı şarj aleti ve kulaklık jak dönüştürücüsü ile vericem BU...
  3. B

Alış Mi8 - Mi8 SE - Pocophone F1 Alıcıyım

Mi8 var 256GB 2000tl
  4. B

Satış Xiaomi mi8 256GB

5. B

Satış Xiaomi mi8 256GB P.Kayıtlı.

ekledim ama pek net değiller. Yakın zamanda daha iyilerini eklerim.
  6. B

Satış Xiaomi mi8 256GB P.Kayıtlı.

Herkese selam arkadaşlar bense cihazı ikinci el 2500 e aldım. Cihaz yurtdışıdır 2 hattıda pasaport kayıtlıdır. Sorunları/İşlemleri; Arka cam değişmiş hafif belli oluyor. Telefon konuşmasında karşı taraf kendi sesini duyuyor. Bu iki sorun haricinde sorunu yoktur Kutusu hızlı şarj aleti ve jak...
  7. B

Çözüldü Mi8 -Reklam çılgınlığı

Ek teki fotoğrafta da göreceğiniz gibi şu uygulama tavsiyelerini her yerden kapatmama rağmen çıkıyor bu sefer çok fazla çıkmaya basladı çok canımı sıkıyor hiç bir çözümğ yok mu bunun bilen eden varsa yardım etsin lütfen. 1556694403 Klasörü açınca boş biryere basınca altta ayarlar sekmesi...
  8. B

Yardım Google fotoğrafları şarjı ağlatıyor.

google hesaplarından çıkış yaptım ve sorun düzeldi sayılır şimdi yeni sorunum android işletim sistemi şarjı çok hızlı yiyor 5 dakkada yüzde 3 şarjı gitti 1.30 saatte yüzdfe 44 şarj gitti.m cihazın kapağını çıkardım ve bataryayı söktüm power a basılı tuttum ve 1 2 dakka ve 5 dkka sonra geri...
  9. B

Günaydın hocam. Senk. Kapalı :) oto yedekleme devre dışı. Sorun aynıw
  10. B

Kapalı. Güncellemeleride kalsırdım aynı durumda.
  11. B

Açıklamaya gerek yok fotoğraflar belli ediyor çözüm nedir
  12. B

Soru Magisk Modül Toplamaa.

Ahizeden kendi sesini duyuyor bende denedim telefonu aldım mikrafondan ses gidiyor aynı şekilde bozulmasız kendine geri geliyor. Farklı telefonlarda ve hatlarda denedim sonuç aynı ama bazen yapmıyor. Ses kaydı aldığımda mesela üst üste 2 ses kayıt yaptığı için karşı tarafın sesi anlaşılmıyor
  13. B

Modül için teşekkürler ahize hoparlör oldu sma karşı taraf sesini duyuyor yine :) bunun cozumu yok sanırım naptıysam karaı taraf kendi sesini duyuyor
  14. B

Bunu yükledim çalışmıyor güncellemeden sonra
Üst Alt