bulentevcan kullanıcısının son içeriği

1. B

İnceleme Redmi Note 8 Pro Kullanıcı Olarak Yorumlarım

Merhaba,youtube da çözünürlükle alakalı hiçbir sorun yaşamadım 1080 p hdr olarak inanılmaz bir netilkle izliyorum videoları ve sosyal medya telefonu değil derken neyi kasdettiniz anlamadım.
  2. B

Yardım Redmi Note 8 Pro Şebeke Sorunu ve Ekranda belirip kaybolan beyaz çizgiler

karanlık modda kullanıyorsanız yapıyor beyaz çizgiyi yazlımsal bir sorun güncelleme ile düzelecektir,karanlık mod kapatılınca zaten böyle bir sorun yok.
  3. B

İpucu VOLTE VOWIFI 4G Hakkında Bilgilendirme

Ne volte,molteymiş breeehhhhh,sanki normal şartlatda telefonu kullanamıyor insanlar bir volte bilmemne için hat değiştirmeler falan,filan.bir dünya taklalar anlamıyorum bu olayları,takıntı haline gelmiş bu meseleler,güncelleme konusuda aynı şekilde,psikolojik rahatsızlık başka bir şey değil...
  4. B

Soru Mi 9T Cihazımın Global Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarım

telefonun arkasında (CE) yazıyorsa cihaz doğuştan global
  5. B

Yardım Mi9 ahize sesi

NORMAL BİR DURUM HERKESDE VAR,ses kanalı var hoparlör daha alt kısımda yankılamayla kulaklık kısmına geliyor buda bir titreşime sebep oluyor,sorun değil yani.
  6. B

Yardım Mi 9 Cep Modu Ayarı

9,5,16 global beta rom yükleyin sorun olmuyor global stabil rem da bir sorun var ve yazılımsal,sorun güncelleme ile çözülecektir.
  7. B

Yardım Bu telefonun çok büyük bir Bildirim göstermeme sorunu var

Şimdiye kadar önerilmeyen bir yöntem bildirim sorunu olanların denemesi lazım mantıklı bir ayar,teşekkürler.
  8. B

Soru Kişiye özel bildirim sesi

Bu konuda yorum yapamıyacağım,şimdiye kadar böyle bir ihtiyacım olmadı
  9. B

HAYIR 3.PARTİ UYGULAMA KULLANMIYORUM,10.2.9.0(PFAMIXM)SÜRÜM
  10. B

Yardım Bu telefonun çok büyük bir Bildirim göstermeme sorunu var

Bendede mi9 var global cihaz içinde fabrikasyon gloab rom var,rom yükleme v.s işlemi yapmadım telefonun hiçbir ayarı ile oynamadım,ilk aldığımda birde bugün bir güncelleme geldi onu yükledim ve şimdiye kadar hiçbir şekilde bildirim sorunu yaşamadım.
  11. B

bende hertürlü ses ve titreşim geliyor bir sorun yok
  12. B

Sohbet İphonedan mi 8 e gecis

KORKMA ASLAN PARÇASI ALTI-ÜSTÜ BİR TELEFON OLMADI SATAR GEÇERSİN,BU KADAR İNSANA BURADA BOŞ MUHABBET YAPTIRMA,SORU SORMADAN BİRAZ ARAŞTIR.
  13. B

Sohbet Mi 8 Sorunları, Alınmalı Mı?

SEN TELEFONDAN ANLAMIYORSUN
Üst Alt