Bülentb kullanıcısının son içeriği

1. Bülentb

Tema AOSP Stylized v2 MIUI 12

Temayı kullanmak için Custom Rom Kurulu olması lazım. (Örnek Miroom Eu Rom) Kurulum : Mtz dosyayı indiriyoruz ve temalar bölümünden İçe Aktar Yapıyoruz. NOT : Tema Bana Ait Değildir, sadece MIUI 12 uyumlu hale getirdim, https://drive.google.com/file/d/112HcXZ3IjMWnEKaQczdFA3Z_Xnhn2SfG/view
  2. Bülentb

Tema Samsung tema MIUI 12

Temayı kullanmak için Custom Rom Kurulu olması lazım. (Örnek Miroom Eu Rom) Kurulum : Mtz dosyayı indiriyoruz ve temalar bölümünden İçe Aktar Yapıyoruz. NOT : Tema Bana Ait Değildir, sadece MIUI 12 uyumlu hale getirdim, Kontrol merkezi aydınlık modda üst taraf okunmuyor, karanlık modda sorun yok,
  3. Bülentb

Yardım MIUI Bildirim sayıları

Merhabalar Uygulama üstüne gelen bildirim sayıları örneğin WhatsApp uygulama içine giriyorum sonra okurum diyorum, gelen mesajları okunmadan çıktığımız zaman bildirim sayısı kayboluyor, ama hala okunmamış mesajlar oluyor. Şu ayarı da yapsa MIUI başka bir derdim yok şuan telefonla ilgili çok...
  4. Bülentb

Çözüldü Redmi 5 vs Redmi note 5 ile takas

Arkadaşlar bende redmi 5 var, redmi note 5 global faturalı 1 senelik cihaz ile Üste 200 - 250 TL verip takas yapmak mantıklı mı, note 5 , note 5 pro ile aynı romu kullanıyor diye biliyorum, eu betada ki note 5 pro için olan romda note 5 için uygun diye düşünüyorum,Amaç çok para vermeden hem...
  5. Bülentb

Tema Tema Yükleme Sorunu

Hocam temalar uygulaması mi hesabı temalardan girincede mi çıkmıyor içe aktar acaba,
  6. Bülentb

Yardım Miui 11 eu rom stabil pil ayrıntısı

Hocam sıralamayı tıklayın ayrıntılar seçin çıkar
  7. Bülentb

Yardım Kilit deseni ve titreşim

Hocam ayarlar, ses & titreşim, dokununca titret , Ama bunu açınca klavye ve navigasyon tuşlarının da titremesi lazım, sadece kilit ekranı için başka da ayar varsa ben bilmiyorum,
  8. Bülentb

Yardım Galeriden silinen geri geliyor

Odur hocam Romdan kaynaklı isim farklı olabilir
  9. Bülentb

Yardım Galeriden silinen geri geliyor

Hocam bende de 2 ay önce global rom kurduğum zaman olmuştu böyle bir durum, Galeride geçmiş klasörü varsa oradan silince siliniyordu bende
  10. Bülentb

Yardım Galeride ki kişiler albümünü silme

Cevap yazdım hocam
  11. Bülentb

Rica ederim hocam , :)
  12. Bülentb

Hocam Eu stabil rom yüklü, MIUI tabanlı diğer custom romlarda da böyle olması lazım diye biliyorum, Orijinal sanal tuşlar bunlar aslında ama sonradan global cihazlarda değiştirdiler tuşları bende seviyorum bu kombinasyonu ama tabi zevk meselesi tartışılmaz, Değişik temalarda belki olabilir bu...
  13. Bülentb

Hocam galeri ayarların da sadece yerel albümleri gösteri aktif ederseniz çıkmaması lazım,
  14. Bülentb

Yardım Mi11 güncelleme hatası

Hocam bilgisayardan indirip telefon hafızasına atıp deneyin birde
  15. Bülentb

Yardım Mi11 güncelleme hatası

Hocam Mi 9t için ota dosyası telefona indirip güncelleyi ile tekrar deneyebilirsiniz, https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.PFJMIXM/miui-blockota-davinci_global-V10.3.11.0.PFJMIXM-V11.0.1.0.PFJMIXM-219e88a83a-9.0.zip
Üst Alt