Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba eski model bir telefonum var ekonomik nedenlerle yenileyemedim
Sorun şu şekilde:
Telefon orjinal rom kurulu fakat çok kasılıyor ve donuyor sistem android 6 da kalmış buna yeni aosp custom rom atıyorum pat şebeke gidiyor hiçbir şekilde çekmiyor hat e devletten kontrol ettiğimde rom öncesi...
Mi 9t pro kullanıyorum miui 12.6 A11 rom yüklü son uygulamalar bölümünde uygulama basılı tutup hakkında kısmına basınca ana ekrana atıyor tekrar son uygulamalara girince gözüküyor çok can sıkıcı çözümü bilen var mı güvenlik uygulamasının verilerini temizledim ama değişen bisey olmadı
Bir uygulama içerisinde bulunan 1x1 veya 2x1 widgetleri nasıl düzenleyebiliriz örneğin ekrana küçük gelen widgetin boyutunu nasıl buyutebiliriz, yazı tipini özelleştirebiliriz, yukarıda kalan bir simge veya yazıyı aşağı indirme gibi.. Mt manager apk editör ile biraz uğraştım ama tam beceremedim...
Merhaba mi 9t pro kullanıyorum kullandığım launcher ekranına weather M8 mate hava durumu 1x1 veya 2x1 Widget ekliyorum ama hava durumu simgeleri küçük oluyor uygulamada en çok Widget ayarını maximum boyutu 150 yapmaya izin veriliyor bunu daha çok büyütmenin yolunu bulamadım uygulama içerinde png...
Merhaba bip yedegini hangi uygulamayı denediysem geri yukleyemedim.. yükledikten sonra bu numaradan başka hesap ile oturum açtınız uyarısı verip geri yüklediğim yedeği sifirliyor. Titanium backup vb birçok uygulamayı denedim olmadı. kendi yedekleme bölümü mevcut fakat başka bir cihaza hattımı...
Merhaba bir uygulama hakkında yardıma ihtiyacım var cep vakit diye bir uygulama var ayar yapıyorum sonra uygulamadan çıkıp bir müddet sonra tekrar girince yine eski default ayarlarına geçiyor bunu nasıl istediğim ayarları yapıp tekrar yükleyebilirim örneğin hatırlatma tikini kaldiriyorum...
Arkadaşlar merhaba telefonda iki gündür resimlerde görülen şekilde ekranda klavye ve benzeri durumlarda ekran aşağı kayıyor navigasyon tuşları gözükmüyor tam ekrana alınca da ekran kayıyor neden olabilir sizce
Arkadaşlar merhaba mi 9t pro da herhangi birşey izlerken hep ekranin yan taraflari siyah zemin olarak kalıyor gerek canlı TV, gerek YouTube izlerken aynı durum oluyor eskiden yoktu güncellemeden sonra oldu tam ekran da izleyemiyorum tel rootlu bunu düzeltmenin bir yolu yok mu ekran çözünürlüğü...