Bugraykannn kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Aosp rom sonrası servis yok ve wifi yok

Merhaba global tr cihazı olan cihazımı fabrika ayarlarına sıfırladım, önce redmi ekranında kaldı, daha sonrasında pixel experience 13 indirdim ve yükledim, açıldığında servis yoktu ve wifi açılmıyordu, 12 yi yükledim aynı sorunlar vardı, eu yüklemek istediğimdeyse twrp de error installing zip...
  2. B

Soru Google hesabı

5 6 yıllık gmail hesabım var ve bu zamana kadar sayısız siteye uygulamaya bu hesapla üye olmuşumdur Peki ben bu sitelerden uygulamalardan nasıl hesabımla olan bağlantıyı koparırım ? Bir yolu var mı
  3. B

Soru Bootloader kapatmak

Şuanda eu beta 21.1.28 android 11 deyim global roma dönüp bootloaderı kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim
  4. B

Yardım Redmi note 8 pixel experience

Bu sabah eu betadan pixel experienceye geçiş yaptım sorunsuz bi şekilde kurdum performansta ve pilde en ufak sorunum yok ancak telefon kendi kendine kapanıp açılıyor bazen ekran işlemiyor kapanıyor tekrar açılıyor sorunun kaynağı nedir
  5. B

Yardım Windows 10 bad system config

Elimde winfows 7 32 bit kurulu bir hdd Ve windows 10 kurulu ssd ve yanında hdd olan bir laptopum var laptoptaki hdd yi çıkarıp winfows 7 kurulu olan hdd mi taktım windows 7 sorunsuz açıldı ancak sonra eski hdd yi taktığımda windows 10 u geri açamadım windows 10 ssd ye kuruluydu Bad system...
  6. B

Yardım Redmi note 8 müzik dinlerken ısınma

Telefonum eskiden hiç ısınmazdı şimdi oyun oynarken olsun müzik dinlerken olsun ısınıyor oyun oynarken ısınmasını anlarım da müzik dinlerken telefonun alt kısmı redmi yazan taraf neden ısınıyor hiç anlamış değilim Miroom kullandım eu beta kullandım hala aynı Miroomdayken oluştu bu sorun şuan...
  7. B

Yardım Anx Camera

Syberian project rom yüklü bundan önce de derp fest yüklüydü anx camerayı magiskten de twrp den de flashlamsyı denedim ama uygulaması gelmiyor yani yükleyemiyorum
  8. B

Yardım Rom yüklerken twrp yeniden başlıyor

Derpfest yüklemeye çalıştığımda (4 eipe format data her şeyi yaptıktan sonra ) tam yüklemeye başlarken twrpden atıyor telefon yeniden başlıyor Daha öncesşnde havoc yüklediğimde böyle sorun olmamıştı havocu yüklemeyi denediğimde şimdi aynı sorunu verdi
  9. B

Soru Oxygen os

Redmi note 8 için oxygen os bulunuyor mu stabil mi ? Ayrıca gsı rom nedir aosp romlardan farkı vs nedir yanıtlarınız için teşekkürler :)
  10. B

Soru Redmi note 8 için

Bununla ilgili bir sürü konu açtım ancak halen net bir sonuca varamadım aosp rom arıyorum ancak istediğim şeyler Miui cam Uzun ekran süresi Akıcılık Çok az da olsa kişiselleştirme Denediğim romlar Havoc ,pixel experience ,cr droid P.e aşırı kötü geldi bana şarj süresi su gibiydi ve miui cam...
  11. B

Yardım Derpfest yüklenmiyor

Format data 4 wipe yapıyorum derpfesti flashlamaya tam başlarken reboot ediyor telefon kendini ve twrp yeniden açılıyor dosyayı 3 4 kez indirdim sorun nryde anlayamadım
  12. B

Soru Aosp romlar arasında

Resmi note 8 cihazım için pixel experience extended os havoc os ve crdroid rom yükledim ancak hepsi ayrı bi sorun olusturdu benim için p.e fazla şarj yiyor Ve droid ve havoc sistem uygulamaları berbattı sizce hangi aosp romu kullanmalıyım ? Ve kamera benim için önemli makro modunu fazla...
  13. B

Soru sizce hangi rom ??

şuanda pixel experience kullanmaktayım şarj konusunda biraz yetersiz geldi miroom vs eu vs pixel experience sizce hangisini kullanmalıyım veya sizin önerdiğiniz stabillik olsun akıcılık olsun şarj konusunda iyi olmalı ve kamera konusunda iyi olan hangi romu kullanmalıyım
  14. B

Yardım pixel experience pil kullanımı

yükleyeli 2 gün oldu bana sanki pili fazla yiyormuş gibi geldi sizce normal mi ? cihaz rn8
  15. B

Yardım redmi note 8 pixel experience kamera

telefonun orjinal kamera uygulamasını pixel experienceye kurabilir miyim eğer kuramazsam makro ve geniş açıyı nasıl kullanabilirim şuan kullandığım kamers gcam 7.2
Üst Alt