BugraSever kullanıcısının son içeriği

1. B

Tavsiye Mi8SE'den Note10Lite, K30, Poco F2

Mi8SE'den bu üç cihazdan birine geçmeyi düşünüyorum. Note10 Lite K30 Poco F2(1000 lira daha fazla vermeyi de düşündüm) En sıkıntısız cihaz hangisi olur sizce? k30 120hz çok ilgimi çekti note10lite kamera ve batarya yönünden poco f2 pro işlemci yönünden nacizane tavsiyelerinizi bekliyorum...
  2. B

Sohbet Telefonu Bilgisayar Kamerası olarak kullanma

Arkadaşlar merhaba, laptopun kamerası bayağı işlevsiz olduğu için telefonun kamerasını bir şekilde bilgisayara bağlayıp kurabilir miyiz? Uzaktan eğitim için kullanmayı düşünüyorum, işlevsel olabilir mi? Farklı önerileriniz varsa dinleyebilirim. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. B

Yardım Güncelleme için yardım talebi

Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın, konuyla ilgili bir çok bilgi paylaşılan başlık açılmış. Android 9, mi eu 10.3 stabil olan cihazımı daha güncel hale getirmek istiyorum. Yardım edebilecek, vakti olan arkadaşlar varsa buyursun. Fena bir şekilde acemiyim ve hiçbir şeyden anlamıyorum...
  4. B

Yardım mi8se pixel tema

arkadaşlar merhaba, mi8se için Google pixel teması var mı? bir kaç tema buldum ama çentik yüzünden oturmuyor. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. B

Sohbet Ev İnterneti

ankara dikmende ev interneti kullanan arkadaşlar yardım edebilirse güzel olur. ben şu an türk telekom evde internet kullanıyorum, 105tlye 50mbps hızım gözüküyor ancak 20-30 arası hız alıyorum. vodafone ile görüştüm 99 hız veriyorlar 99 liraya ve hız söylediğimiz hız olur diyorlar. geçilir mi...
  6. B

Çözüldü 4.5G

teşekkür ederim MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. B

Çözüldü 4.5G

görüştüm, anlattım olayı. ya 4.5g cihaz bulun imeisini kopyalayalım dedi ya da simi başka cihaza takıp öyle paket alın dedi. başka çözümü yok galiba MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. B

Çözüldü 4.5G

nokia 3600Slide... alırken sorduğumda herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız demişlerdi MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. B

Çözüldü 4.5G

teşekkür ederim, en kısa zamanda deniyorum MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. B

Çözüldü 4.5G

Merhaba arkadaşlar, mi8se kullanıyorum. paket satın alımında "kullanmış olduğunuz cihaz 4.5g uyumlu değil" yanıtını alıyorum. bunun bi çözümü var mıdır? semersten imeili cihaz aldım. MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. B

Yardım Mi8SE gcam

arkadaşlar merhaba, semersten cihazı aldığımda gcam yüklemişlerdi ancak hemen hemen tüm modlarda kasma var genelde fotoğraf bile çekilemiyor, donuyor. Güncel versiyonu var mıdır, kurulumu nasıl yapılır? MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. B

Satıldı mi8 takaslı iphone7

teklif teşekkürler ancak başka model alacağım hocam, bu cihazım da duracak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. B

Yardım mi8se almayı düşünüyorum

çok teşekkür ederim hocam. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. B

teşekkürler, herhangi bir sorunla karşılaştığımda ilgileniyor mu semers bilginiz var mı
  15. B

valla hocam okul bitiyor bu sene iş konusunda bir sıkıntı yaşamazsam rahat bir şekilde değiştirebilirim gibi duruyor ilerleyen zamanda o yüzden mi8se düşünüyorum kararım değişmezse, en büyük problemim satıcı bulmak. semers, turan gsm gibi bi kaç yer daha öneriyorlar ama bir türlü emin...
Üst Alt