Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tsk ederim evet o komutu kullanıyorum geliyor internal storage sonra magisk yüklüyorum yeniden başlatınca tekrar recoveryi açınca kalıcı olmuyor onu napicaz sürekli bilgisyaar başında bu komutumu vericem yardım edermisin
merhabalar twrp son sürümü kurdum fakat internal 0 gosteriyor magisk bile yükledim ama yeniden baslatınca 0 mb yine gosteriyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba
selamlar konunun yeri burasımı bilmiyorum ama cihazımız yeni biliyorsunuz twrp son sürümü kuruyorum internal storage 0 sorunu alıyorum bunu cozumu nedir bilen varmı ve bu telefonda twrpyi sorunsuz kullanan varmı ?
Teşekkür ederim hocam ilgi için bootloader kilit açmayı biliyorum ekstra biseye gerek yok sanırım cihaz yeni olduğu için rom custom rom twrp felan yok sanirim cihaz için doğrumu
Bende daha MIUI 12.0.4 sürümü var daha bugün aldım telefonu yurtdışı merhabalar herkese bu arada IMEI olarak 8 ay kullanabilirsin dediler telefonu neler yapmam gerek
Merhabalar kurdum tek sorunum telefona girip arama yerinden numara cevirip aradigimda telefonun ekrani gidiyor ses geliyor gorusuyorum fakat hic bisey yapamiyorum siyah ekranda kaliyor sonra telefon reset atiyor
(onun harici tek tek bütün kernelleri denedim genom kernel kurdum menu geçişleri ve...