bugrakoc35 kullanıcısının son içeriği

1. B

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Tşkler gördüğüm katıldığım gruplar onlarda zaten sanırım
  2. B

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Selam arkadaşlar bende mi13 ailesine katıldım mi13 telegram grubu kursakmi varmı acaba
  3. B

Recovery POCO X3 Pro Custom Recovery Listesi

Tşk ederim haklısın farkettim onu umarım en yakın zamanda bir çok rom ve stabil sürüm çıkar Ilgın icin tsk
  4. B

Tsk ederim evet o komutu kullanıyorum geliyor internal storage sonra magisk yüklüyorum yeniden başlatınca tekrar recoveryi açınca kalıcı olmuyor onu napicaz sürekli bilgisyaar başında bu komutumu vericem yardım edermisin
  5. B

Yardım twrp kurulum

tesekkür
  6. B

Yardım twrp kurulum

tesekkür ederim yazdım o konuya bilgilendirirseniz sevinirim
  7. B

merhabalar twrp son sürümü kurdum fakat internal 0 gosteriyor magisk bile yükledim ama yeniden baslatınca 0 mb yine gosteriyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba
  8. B

Yardım twrp kurulum

selamlar konunun yeri burasımı bilmiyorum ama cihazımız yeni biliyorsunuz twrp son sürümü kuruyorum internal storage 0 sorunu alıyorum bunu cozumu nedir bilen varmı ve bu telefonda twrpyi sorunsuz kullanan varmı ?
  9. B

Ana Başlık Poco X3 Pro - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları]

Tşk ederim hocam cevap için 1619344545 Tşk ederim ilginiz için
  10. B

Anladım o olayı duymuştum nereden bulabilirz ki yabancı hattı Türkiye'de satılır mı acaba
  11. B

Çok teşekkür ediyorum hocam size bide neden sorun değil çıktımı çözümü varmı artık bu cihaz için IMEI nin nedir
  12. B

Teşekkür ederim hocam ilgi için bootloader kilit açmayı biliyorum ekstra biseye gerek yok sanırım cihaz yeni olduğu için rom custom rom twrp felan yok sanirim cihaz için doğrumu
  13. B

Bende daha MIUI 12.0.4 sürümü var daha bugün aldım telefonu yurtdışı merhabalar herkese bu arada IMEI olarak 8 ay kullanabilirsin dediler telefonu neler yapmam gerek
  14. B

MIUI 12 Redmi Note 8 Masik Premium - OFFICIAL | 10 Q (30.08.2020)

Merhabalar kurdum tek sorunum telefona girip arama yerinden numara cevirip aradigimda telefonun ekrani gidiyor ses geliyor gorusuyorum fakat hic bisey yapamiyorum siyah ekranda kaliyor sonra telefon reset atiyor (onun harici tek tek bütün kernelleri denedim genom kernel kurdum menu geçişleri ve...
  15. B

Yardım sistem uygulaması yapınca çökme sorunu

Tools seçeneğine dokunun. Show hidden files seçeneğini etkinleştirin. Sunu bi deneyin hocam
Üst Alt