Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corvus Roma tekrar dönmek istiyorum daha önce aynı rom dosyasına aynı yöntemle en az on kez daha dönmüştüm sorunsuz fakat şuan dönmeye çalıştığında kilit ekranı geliyor kaydırıyorum sonra cihaz tekrar corvus logo ekranından açılıyor böyle sonsuz bi döngü oldu. Dahili hafızayı silmiyorum alakası...
Şuan cihazımda pixel Experience plus var fakat bundan önce global, eu , masik , stabil beta olanları hepsinde şebeke neredeyse 1 tik falan çekiyordu. Miroomda full çekiyordu genelde ama onda da performans sorunu yaşadım. Bu şebeke sıkıntısı nasıl çözülür
Mi 8 lite için miui 12 bilerek kullanmıyorum şarj sorunu var miui 11 deyim. Eu stabil ve miroom stabil denedim şarj konusunda pek tatmin edemediler. MiRoom hele telefonu alev gibi yaptı. Hem şarjı fena olmayan hem de performansta da düşme yaşamayacağım bir rom önerebilir misiniz?( Eğer çok...
Dün bende miroom yüklüydü ve sistem güncelleyiciden eu yükleyebilir miyim diye denerken dosyasına tıkladım ve twrpyr atıp kendi kendine yüklemeye başladı. Telefonu açtığımda eu daydım sizce zararı olmuş mudur telefona yoksa temiz kurulum şart mı?
Telefonda twrp var ve hafızasına romu attım. İlk sorum format data yaparsam rom silinir mi hafızadaki ? Diğer sorum format data şart mı sadece 4 wipe yetmez mi
Arkadaşlar cihazım mi 8 lite miui 12 android 10 . Pil performansı iyi oyun performansı da iyi olan bi rom arıyorum. Sizce MiRoom mu eu stabil mi ? Miui 11 olacak