bugrahannn kullanıcısının son içeriği

1. bugrahannn

Çözüldü Bootloader kilidi kendi kapanıyor

Bende de aynı sorun var nasıl çözüm buldunuz
  2. bugrahannn

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Yazdım ben sana çözümünü
  3. bugrahannn

Rehber Mi 11T ve Mi 11X TWRP Olmadan ROOT Atma

arkadaşlar doğru yaparsanız çalışıyor cihazım xıaomi 11 t agate android 13 mıuı 14.0.4.0 endonezya tkwıdxm de çalıştı magisk sürümü 26.3 sıfırlama kilit kapanma bootlop kesinikle bişey olmadı cihazımda
  4. bugrahannn

Yardım Redmi note 9 güncellemeden sonra fastboot moduna girmiyor.

YouTube a gir redmi note 9 brick yaz flair Zone GT YouTube kanal da videosu var boşa uzaktan müdahale yaptırıp para vemrene gerek yok .ha uğraşmam diyorsan yaptır telegramda Xiaomi gruplarında uyguna yaparlar.
  5. bugrahannn

Yardım redmi note 9 mıuı 13 güncelleme sonrası mı yazısı gelip gidiyor

YouTube a gir redmi note 9 brick yaz flair Zone GT YouTube kanal da videosu var boşa uzaktan müdahale yaptırıp para vemrene gerek yok ha uğraşmam diyorsan yaptır telegramda Xiaomi grubunda uyguna yaparlar
  6. bugrahannn

Yardım Redmi Note 9 Yeniden Başlatma Sorunu

Bana yardımcı olurmusun bend ede aynı sorun var
  7. bugrahannn

Yardım Redmi Note 9 Mi Ekranında Kalıyor

Çözüm bulursan bana da yaz bendede aynı sorun var.
  8. bugrahannn

Yardım redmi note 9 13 güncellemesinden sonra açılıp kapanma döngüsüne girdi

Ben yapamıyorum hata veriyor heralde sürekli açılıp kapandığından düzeltemedim
  9. bugrahannn

bana ulaşabilirmisiniz ? olursa telefonu yaptıracagım.
  10. bugrahannn

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

redmi note 9 mıuı 13 güncellme sonrası mı yazısında takılı kaldı düzeltebilirmisiniz? fiyatı ne kadar 1659090996 size nasıl ulaşabilirim?
  11. bugrahannn

ben denedim olmadı. telefon sürekli açılıp kapandıgından işlem yapmıyor. ayrıca telefonun şarjı da bitti kablodan çeker çekmez gidiyor
  12. bugrahannn

sende de aynı sorun olunca o video ile mi düzeldi faboot modu
  13. bugrahannn

Yardım redmi note 9 mıuı 13 güncelleme sonrası mı yazısı gelip gidiyor

redmi not 9 cihaz güncelleme geldi ve yaptım fakat sürekli mı yazısında kalıyor aynı döngü içinde kapanıp açılıyor ne recovery moda giriyor ne de fasboot moda giriyor hiçbir işlem yapamıyorum acil yardım ednin
Üst Alt