Bugrahan@ kullanıcısının son içeriği

1. Bugrahan@

Yardım Telefon Lock State Modunda Kaldı

hocam telefonda uygun modem dosyası olmadığı için açılmıyor. başlangıç ekranında reset atıyor. mümkün mü tamir?
  2. Bugrahan@

hesap cihazda durmuyordu hocam yeni rom yüklenmişti. yetkili hesap ile yapılan tamiri nerede yaptırabilirim.
  3. Bugrahan@

Telefona rom yüklerken miflash'tan yanlışlıkla lock modunu seçtim. Telefonun modem dosyası uygun olmadığı için telefon şuan açılmıyor. Adb'den de işlem yapmaya çalışırken lock hatası alıyorum. Telefonu nasıl düzeltebilirim?
  4. Bugrahan@

Rom Redmi Note 10 Pro HyperOS 2.0 nasıl kurabilirim

Sorunumu şu şekilde çözdüm: Önce global 14.0.8 romunu kurup buna uygun 14.0.8 modem yükleyip şebekeyi normal şekilde kullandım. Ardından eu 14.0.9 rom kurup Mami1985 hocamın benimle paylaştığı 13.0.14 modemini yükledim ve şebeke sorunum çözüldü. Artık normal şekilde kullanabiliyorum.
  5. Bugrahan@

modem dosyasını gördüm ancak henüz denemeye zamanım olmadı hocam.
  6. Bugrahan@

eu rom mu kurmuştunuz?
  7. Bugrahan@

global romda bir sıkıntı yaşamıyorum.
  8. Bugrahan@

şebeke full çekiyor görünse bile çekmiyor. çoğu zaman arama dahi yapamıyorum. internet zaten kullanılamayacak kadar yavaş durumda. modem kaynaklı olduğunu düşündüm ama eu 14.0.9 için uygun modem bulamadım.
  9. Bugrahan@

redmi note 10 pro global. stock 14.0.9 eu rom kurdum ama şebeke sorunu yaşıyorum. o yüzden hyper os'a geçmeyi düşünüyorum.
  10. Bugrahan@

Hocam bende Hyper OS'a geçmeyi düşünüyorum. Hangi romu kullandığınızı paylaşabilir misiniz?
Üst Alt