Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar
Herkesin Günü İyi Geçer İnşallah
2.5 Sene Önce Aldığımız Anne Kullanımında ki Redmi Note 9 Pro 128GB cihazımızı formatlayıp yazılımsal anlamda cihazda rahatlar hata vs varsada toptan temizlenir düzelir diyorum
Kendim Elma Marka kullanıyorum o yüzden çok androide hakim değilim...
Merhaba Arkadaşlar
Bizim Sorun Şu
valide hanım note 9 pro kullanıyor evde wifi ağına bağlı sürekli
laptop da yada kendi iphone telefonumda wifi bağlı valide hanım ne zaman kendi telefonundan instagram youtube vs gezinmeye başlarsa iphone laptop vs çok ciddi internette hız düşümü yaşıyoruz...
Merhaba Arkadaşlar Bugün Mi Store Tepe Avm Mağazasında Denk Geldim Denedim Müzik ve Konuşma Kalitesine de Bayıldım
Bu Ürün Nasıl Kullanım İçin Yüzde 50 Ses Seviyesinde 8 Saat Şarkı Çalar Dedi Mağaza Yetkilisi
Konuşma da Çok Kısa Kendim Deneyimledim Güzel Geliyor Dedi Karşı Taraf
Motosiklet...
Merhaba Arkadaşlar
Normalde İOS Kullanıcısıyım Ancak Ekim Kasım Gibi yeni İphone Çıkana dek Hem İdareten Hem de Deneyimlemek Adına Android Cihaz Almak İsterim
Sanal Mağazlar da Bir Çok Satıcı Siteler vs Var Mağazalar da İse Mesela Tepe Nautilius AVM de Baktım Fİyatlar Farklı
Xİaomi...
Merhaba arkadaşlar
Xiaomi Mi Pad 5 Pro ülkemize ne zaman gelir yada yurt dışı olarak sizce alınır mı?
yakın zaman da ipad 8 aldım bir de samsung galaxy tab A7 alıp geri iade ettim sizce alınır mı pad 5 pro
Teşekkürler
Merhaba
Geçtiğimiz Günlerde bir anneme mi band 4 daha satın aldım
Kullandığı cihaz redmi note 9 pro
Saati kurdum etkinleştirdim aramalar gelince bildirim titreşim hepsi aktif ancak whatsapp bildirimleri gelmiyor
Hem mesaj hemde whatsapp arama bildirimleri
Mi fit uygulamasından uygulama olarak...
Merhaba Arkadaşlar
Amazfit gtr2 saatimi bugün aldım zepp uygulamasına eşleştirme vs herşeyi yaptım
telefon araması geldiğinde saat üzerinden cevaplıyorum 2 sn sonra alo dediğim anda ekran görüntüsü olarak eklediğim
Cep telefonu bağlantısında sorun var telefon görüşmesi için telefonu kullanın...
Merhaba bugun redmi note 9 pro cihazımı satın aldım
Note 7’den mi share ile uygulamaları herşeyi yedekledim aktardım ondan mı nedir bazı uygulamalar gelmedi bende play store üzerinden yeniden indirdim ancak bankacılık uygulaması QNB Finansbank uygulaması yüklenmiyor
Yani uygulama markette...
XİAOMİ REDMİ NOTE 7 64 GB MAVİ
GLOBAL 2 SİM MODELİ
Merhaba
Çoğu Redmi Note 7 de Olmayan
Global Çift Sim Modelidir
Biz Tek Sim ile Kullandık
Ürünü Bizzat Annem’e Hediye Olarak Aldım
Alınma Tarihi Akasya AVM Evafone Xiaomi Store Açılış Günü Aldım 15.06.2019
Alınır Alınmaz Ekranına 5D...
Merhaba Arkadaşlar
Anneme yaklaşık 1.5 sene evvel redmi note 7 64GB Aldım
Ancak yeni modeller çıktı ve değiştirme kararı aldım
Bir sorunu vs yok sadece yükseltme amaçlı
aklımda iki model var ama sizinde öneriniz olursa yorum vs açığım
Kendim İphone kullanıyorum ondan sizin kıymetli yorumları...
Merhaba Arkadaşlar
Redmi Note 7 Telefonu Değiştirmek İstiyorum
Ancak İçeriğini Olduğu Şekilde PC’ye Yedekleyip Yeni Alacağımız Telefona Aktarmak İstiyorum
Almayı Düşündüğüm İki Cihaz Var
Bu Cihazlar geçiş yapmaya değer mi?
Redmi note 9 pro
Mi note 10 Lite
Tam olarak olduğu gibi nasıl...
Merhaba
Gün içinde aktif özellikle araç veya motosiklet kullanırken çok telefon ile görüşüyorum
Kulak yükünü hafifletmek adına Akıllı Kol saati yada bileklik alıp bu ihtiyacımı karşılama düşüncem var
İphone 11 ro max kullanıyorum mi band 4 ile uyum yada başka bir sorunum yok
aklıma huawei...
Merhaba arkadaşlar bugün amzon tr sitesinden earbuds S kulaklığım geldi ancak şaibelerim var biliyorsunuz çok sık sahte ürün yolluyorlar acaba orjinal mi sahte mi yardımcı olabilirmisiniz?
Merhaba arkadaşlar
yıllardır iphone kullanicisiyim su anda da xs max kullaniyorum kapasitesi 64gb bana gayet yetiyor
son zamanlarda gozume mi note 10 kestirdim kamera biraz tasarım biraz da fiyat olarak
hic android telefon kullanmadım sadece anneme hediye olarak redmii note 7 aldım arada...