bugraa033 kullanıcısının son içeriği

1. bugraa033

Yardım Rootsuz YD 14T Pro bankalarda root uyarısı.

Hocam işlemi yaptım ve bu cihaz kilitli diyor. Yani anladığım kadarıyla bootloader kilidi açık değil.
  2. bugraa033

Hocam cihaz sertifikalı ve güvenlik güncellemesi yok, alibeyo hocamin dedigi apk uygulama yazisi aklima takıldı ve sabah bankalari silip tekrar yükledim çünkü cihazı sifirladiktan sonra sifirlama oncesi cihaz yedeği alıp onu tekrar yüklüyordum ve bundan kaynakli olabilir mi diye silip tekrar...
  3. bugraa033

Aktif konularda en popüler olan konudaki getconf ile baktım ve sonuç böyle
  4. bugraa033

Gerçekten çok saçma yani bundan önceki telefonumda YD note 8 proydu ve hiç böyle bişeyle karşılaşmadım yıllardır. Ek olarak enpara dün gece root uyarısı veriyordu sabah silip tekrar yükledim ve şuan uyarı vermiyor.
  5. bugraa033

Sorunda bu işte görülmemiş duyulmamış bir sorun ve magisk üzerinden falan root hide yapayım desem telefonda root yok. Acaba telefonda türkiye IMEI yok diye veya rom'u tr olmadığı için olabilir mi?
  6. bugraa033

Hocam telefon daha sıfır yani muhtemelen bootloader kilidi kapalıdır zaten dediğim gibi root checker uygulamalarinda da root gözükmüyor telefonu sıfırlayıp denedim ve olmadı ayriyetten yine yukarda yazdığım gibi yazılımcı farklı bi yöntemle tekrar sıfırladı ve o zaman tekrar denediğimde garanti...
  7. bugraa033

Cihazı alalı 3-4 gün oluyor ve ilk gün cihazda bankalara girmeye çalışırken böyle bir uyarı aldım(2 ayrı root checker ile root olup olmadığını kontrol ettim ve olmadığını gösterdiler), aldığım yerin yazılımcısı telefonu sıfırlamamı ve düzeleceğini söyledi sıfırladım fakat düzelmedi. Kendisine...
Üst Alt